
För drygt ett år sedan, använde vi all tid vi hade, för att röja och städa inför fotografering, av vårt hus inför försäljningen. Vid samma tid förra året, åkte vi till Finland på semester.
När vi kom hem väntade tre månader av flytt från nio rum och kök, friggebod, verkstad, garage samt 40 m3 ved som tog 50 timmar att paketera och köra iväg. Åtta, nio pallar körde vi till Erikshjälpen.
Efter det avverkade jag skogen på tomten. I stort sett varje dag sedan dess, har jag ätit lunch på en kvart och varit på bygget en halvtimma. Jag beräknar att jag lagt tio timmar per vecka i städning och framplockning.
I går var det lite halv stressigt att få in boden till Tranås. Den stod rätt illa till bredvid bussen. Idag hade jag inget att kontrollera, det kändes nästan konstigt, Idag tar jag tre kvart lunch, trots att jag alltid har svårt för att sitta still för länge.
För att kunna göra mera vid den sista uppackningen, måste jag skruva upp en massa Elfa väggkonsoller i förråd och garage, som jag har beställt idag. Det blir kvällsjobb några kvällar framåt.
Inte får ni sitta nu heller, en massa kvällsarbete.
F ö är du nog rätt lik min manlige ägare, iaf vid matsituationen. Han har inte heller ro att sitta i matsalen på arbetet.
Trevlig kväll!
Det kan vara nog så bra, att ha lite att pyssla med, dock inte mera grovarbete eller stressa fram något. Njut av värmen och må gott.
Gud så gott,sån mat gillar vi oxå skarpt!
Ta det lugnt med skruvningen.
Ja visst är husmanskost riktigt gott. Birgitta lagar mat åt oss varje dag.
Sol Kramar