Tranås – Aneby tur & retur

1 06 2020
Retur till Tranås idag (Arkivfoto)

I mitten på september 2019, hämtade jag denna bod på Werners Byggtjänst i Tranås. Till allas vår stora glädje, kunde jag köra den tillbaka till uthyraren idag. Hastigheten är satt till 20 km, fast det går inte att hålla, så några km till blev det allt. För säkerhets skull körde Birgitta, med en Torebrings bil bakom och med varningsblinkers på.

Jag valde att köra tillbaka den mitt på eftermiddagen. Då är det minst trafik, tänkte jag. Men vad jag bedrog mig. Som gammal förare av tradare, höll jag åt sidan på varje parkering- & busshållsplats jag såg. Varje gång hade jag ett stort antal bilar bakom mig. När jag hämtade den i Tranås, körde en enda bil om.

Som byggherre är jag skyldig att hålla med en manskapsbod. Det har varit ett litet pyssel, att städa den i stort sett varje vecka. Nu är bygget klart och nu var det skönt att slippa ha den längre. Innan jag återlämnade den var den städad och fin igen

Har vi lämnat Corona isoleringen, har produktionen startat igen ute på företagen? Ja det känns så. Jag märkte minsann inte av någon lågkonjunktur idag.


Åtgärder

Information

6 responses

1 06 2020
Rolle Carina

Ja vad skönt att få avsluta och lämna tillbaka byggboden!
Nu kan ni bara njuta med ett dopp i Anebysjön🤪🤪🏊‍♂️🏊‍♂️

Soliga Bobils hälsningar/Kram

1 06 2020
Matts Torebring

Byggboden störde på alla dessa foton jag tagit, nu är den borta, gissa om det känns skönt.
Sol & Badkramar

1 06 2020
Husisblogg

Nu är det då hus, lillbil och husbuss kvar på bilderna, det blir fint.
Skönt att kunna lämna tillbaka nystädade grejer. Det är en del ni kan bocka av allt eftersom nu.
Allt gott!

2 06 2020
Matts Torebring

Ja, så sant, nu är det ett riktigt hus och hem, ingen byggarbetsplats längre.

1 06 2020
Monica

Vad skönt ni fått allting klart. Så underbart fint i huset både ute och inne, ja jag tycker garaget är så fint också 🙂 och vad skönt att hjälpas åt med möbelmontering och allt sånt, mycket roligare att vara fler och så fick ni så snabbt i ordning. Nu får ni ta er tid att njuta av så fint ni bor. Ikväll är det så skönt så vi glömt lite Corona för tillfället. Men trafiken, den är förskräcklig, mer hets än någonsin, blivit nån sån effekt. Ha det riktigt bra nu och ta hand om er mycket.

2 06 2020
Matts Torebring

Ja det är en ljuvlig känsla, även om jag inte vet var alla saker finns ännu. När man är många att hjälpas åt, är det inte lätt att få alla småsaker på rätt plats. Det får bli ett systematiskt kvällsarbete nu några kvällar. Sedan väntar förrådet på att få upp hyllor,
Nu är det många som går till sjön för att bada på kvällarna. Jag hoppas på min tur snart. Jag hoppas att värmen minskar Corona viruset snabbt. När de flesta jobbar igen minskar nog trafiken också. Ha det gott ni också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: