En riktigt trevlig Advent

27 11 2016
img_0720

Foto på altan i hård vind…

Jag vet att flera av er mina bloggvänner, skriver varje dag och har gjort det under många år. Min målsättning har varit, att skriva något varje dag på min blogg, sedan slutet av maj i år. Men nu går vi in i Advent och det krävs en enorm arbetsinsats av oss alla på jobbet. Tro inte att jag gått under jorden, om ni inte skulle se ett livstecken varje dag.

Efter en dag på jobbet med flera hundra mejl och kundkontakter, känns ändå bloggen som en ren balsam för hjärnan (om det inte krånglar). Jag tycker detta är ganska märkligt faktiskt. Det är roligt att titta till alla er vänner, mellan Piteå och Spanien. Sedan vet jag att jag har vänner, som följer mig långt borta i Argentina också.

En riktigt trevlig Advent önskar Matts & Birgitta.


Åtgärder

Information

26 responses

27 11 2016
Kors och Tvärs

En riktigt skön Advent till er också även om det är oerhört hektiskt!
Kramar från oss båda

27 11 2016
Matts Torebring

Tack, vi håller modet uppe och hoppas på god hälsa.
En spisvarm kram

27 11 2016
nils-åke hansson

Tack Matts ingen katastrof ta hand om det som är viktigast

27 11 2016
Matts Torebring

Tack , det vet jag, samtidigt som det är så roligt att skriva och berätta.

27 11 2016
Lena & Jan

Du är förlåten! Adventsfrid på dig o Birgitta!

27 11 2016
Matts Torebring

Tack & Julbock & Hoppas att ni rehabiliteringen går framåt för Jan.

27 11 2016
Torbjörn

Kör hårt Matts. Må ni sälja som attan nu i juletid. Vet av tidigare egen verksamhet hur viktig julförsäljningen är. Samtidigt som man nästan jobbar dygnet runt så är det oerhört roligt att vara med i denna ”tomteverkstad”.
Se till att ha många glada kunder så blir det en extra kick också 🙂
Många lyckönskningar
Torbjörn

27 11 2016
Matts Torebring

Tack Torbjörn. Visst är det spänning, som ”Tomtefar” räknar inneliggande order varje kväll. Klarar vi budget, som vi gjort tre år i rad, väntar event och belöning till alla. Samtidigt som det är oerhört jobbigt är det så spännande. Jag tror det kommer att gå bra, jag har bestämt så. Ha det gott du också

27 11 2016
husisblogg

Ägarna kommer sakna dina texter men har samtidigt full förståelse för om det inte kommer något varje dag på din blogg. Mina ägare är långt ifrån så duktig som du är på att uppdatera och skriva intressanta och tänkvärda saker.
Mina ägare önskar er en trevlig första advent!

27 11 2016
Matts Torebring

Tack, försvinner helt hoppas jag verkligen inte, men det kan bli mindre och kortare inlägg. Det är ju så himla roligt att skriva. Ha det gott!

27 11 2016
Deciree

Detsamma till er …från oss. Kram

27 11 2016
Matts Torebring

Tack & Bock & Ha det gott!
Kram

27 11 2016
imeldabencic

Trevlig advent, jobba lagom mycket, för mycket kan vara allt för farligt för hälsan!

27 11 2016
Matts Torebring

Tack, men lagom är svårt. Det enda man vet, är att när det är jul, är det slut. Det är en skön tröst.

27 11 2016
Elisabeth

Vi önskar er också en trevlig Advent. Hoppas att ni får lite andhål med återhämtning. Många kramar till er arbetsmyror!

28 11 2016
Matts Torebring

Tack, jag försöker hitta andningshål hela tiden.
Kram från spisvärmen

28 11 2016
Lennart

Lite sent men ha en trevlig fortsättning fram till Jul så blir det ljusare sedan!

Kram

28 11 2016
Matts Torebring

Tack det är inte sent, nästan hela fyra veckor kvar av advent.
Kram

28 11 2016
Helena FREEDOMtravel

Jag vet att ni har mycket på jobbet såhär års, så vi ska inte oroa oss om det blir tyst någon dag. Men sedan kommer du nog hitta hit igen 😉 Vi har mycket att göra med vår blogg, men ändå tycker jag fortfarande att själva bloggskrivandet och kommenterandet är någon slags avslappning. Önskar er fortsatt fina adventshelger och hoppas att ni får något andrum ibland i julstressen!

28 11 2016
Matts Torebring

Tack, jag följer med, så mycket jag hinner och orkar. När jag lämnar bloggen är jag riktigt krasslig. Ha det gott ni också

28 11 2016
Rolle o Carina

Tack detsamma till er bägge,vi tog lite sen Advent idag med glögg!
Gott var det,en ny sort vi aldrig smakat faktiskt 🙂

BrasKram från AlKvist

28 11 2016
Matts Torebring

Tack, visst är det skönt när vi kommit så nära, att vända mot ljuset igen. Varm glögg, doften av ljus och pepparkakor. Underbart gott!
Kram herr Asp

29 11 2016
Lars Permeln

Tackar i efterskott. Förr fick jag nästan alltid en känsla av obehag när det första ljuset i adventsljusstaken skulle tändas. Då fanns det så mycket som skulle klaras av innan julledigheten kunde påbörjas. Numera så njuter jag betydligt mer och tycker att det bara är trivsamt och skönt när ljusen tänds allteftersom. Önskar er en positiv och lagom betungande julrusch.

29 11 2016
Matts Torebring

Känn inte efterskott, advent pågår ända fram till julafton. Jag hoppas jag också, ska få tända med lite mera ro i kroppen än tidigare, en vacker dag. Jag njuter av det du skriver. Ha det trivsamt och gott.

30 11 2016
tiaregndroppen

Det är lite som här, även om det här blir mer siffror än leveranser för min del 😉 sköna advent dagar till er, från oss!

1 12 2016
Matts Torebring

Tomtefar räknar inneliggande ordervärde varje kväll. Det är också roliga siffror.
Ha det gott i helgerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: