Matts Torebring blogg 8 år

16 08 2015
Födelsedagsfest på altan hemma

Födelsedagsfest på altan hemma.

Vår son Niklas med familj, kom idag och gratulerade, till att min blogg fyller åtta år, om ett par dagar. Han var den som startade upp bloggen åt mig, med layout och innehåll. Tummen upp till Niklas för det arbete han lade grunden till. Grattis även till Niklas som fyllde år i går.

Få saker i livet har gett mig så mycket glädje, som vad just bloggen har gjort. Jag ger den mycket tid, tanke och planering, när jag fotar, ser saker att uppmärksamma eller att berätta. Jag möter nästan dagligen människor som läser och tar del av allt som jag skriver. Detta är minst sagt jätteroligt. Själv älskar jag att skriva & fota. Tack alla ni som skriver och kommenterar, det gör mig så glad.

Det högtidliga överlämnandet skedde på Ulriksdals Värdshus i Stockholm

Det högtidliga överlämnandet skedde på Ulriksdals Värdshus i Stockholm

Bloggstarten var riktigt blygsam och att kunna hantera bilder. Bloggstarten skedde här på Ulriksdals Värdshus, i norra delen av Stockholm. Firandet fortsatte nästa dag på Sandhamns Värdhus, längst ut i Stockholms skärgård.

Finns det någon som minns den?

Finns det någon som minns den?

I början skrev jag och dukumenterade, större händelser under åtta år av tidigare hubilsresor. Jag dokumenterade, allt det enorma arbete, som jag lagt ned i vår trädgård. Senare har det i stället blivit att berätta om resor och händelser i realtid, vad som hänt idag och så vidare.

Långa och tråkiga inlägg blev det i början, innan jag lärde mig hantera bilder. Första inläggen 2007.

 


Åtgärder

Information

20 responses

16 08 2015
Lennart

GRATTIS!
Visst är det kul med bloggandet!
Man får många nya vänner och så får man ju en massa tips!

Kram

16 08 2015
Matts Torebring

Tack Lennart, visst har vi roligt tillsammans och alla tips som man får. Kram

16 08 2015
Deciree

Grattis säger jag också:) Jag har också haft mina söner till hjälp med bloggen. Tur vi har våra ungdomar till hjälp:)) Kram

16 08 2015
Matts Torebring

Tack Deciree, vi behöver en webbmaster. Kram

16 08 2015
Kors och Tvärs

Grattis! Hoppas du fortsätter 8 år till 🙂
Kram

16 08 2015
Matts Torebring

Tack Anette, det hoppas jag också fast gärna lite längre än så. Kram

16 08 2015
Rolle o Carina

Grattis Matts,bra jobbat och här ligger man några år efter 🙂
Sen jag läste din blogg första gången så gav det mersmak!
Hoppas ni håller igång den många år till 🙂

Ha det gott o njut….Kram

16 08 2015
Matts Torebring

Tack ROlle, vad snäll du är, det sporrar till att skriva vidare. En varm augusti kram.

16 08 2015
Helena FREEDOMtravel

Grattis på bloggödelsedagen! Bloggandet leder till så mycket positiva saker som man aldrig hade kunnat ana från början! Keep up the good work!

17 08 2015
Matts Torebring

Tack & Bock, visst har vi roligt och så mycket positivt vi delar med varandra

16 08 2015
Lars Permeln

Stort BLOGGRATTIS till åtta års bloggande, fotande och skrivande. Din blogg Matts brukar vara den första jag väljer att läsa och följa. Åtta år var lång tid tidigare, men det tycker jag inte längre. Hoppas att din blogg är aktiv ett bra tag till.

17 08 2015
Matts Torebring

Tack Lars, jag tycker som du, dina inlägg är oftast fulla av insikt och oftast läser jag dina först också. Ingen regel utan undantag. Jag hoppas att att du också kommer att hålla i.

17 08 2015
NillaS

Grattis 🎂 själv har jag bara hållit på i två år, och tycker bara det blir roligare och roligare 😄. Det ger mer än man kunde föreställa sej från början, många trevliga nya ”bloggantskaper”. Härligt🔆
Ha de gott 😊

17 08 2015
Matts Torebring

Tack & Bock, visst har vi jätteroligt. Alla restips och erfarenheter som vi delar med varandra dessutom. Kram

18 08 2015
Ruth i Virginia

Har tittat in hit då och då från Freedomtravel. Kommenterar
en hel del på olika bloggar och blivit ombedd många ggr att
starta min egen. Nej – för det första har jag ingen aning om,
hur man gör. För det andra har jag ingen kamera eller telefon
som tar bilder jag kan sätta på nätet. För det tredje tror jag det
skulle bli en börda, om läsare väntar sej inlägg varje dag.
Med andra ord – Jag beundrar dej och grattar på 8-årsdagen!

Ruth i Virginia (87)

18 08 2015
Matts Torebring

Tack Ruth. Jag älskar att skriva, fota och berätta. Gjorde jag inte det, skulle det bli ohållbart. Däremot klarar jag inte, att hålla ”värmen uppe” genom att skriva varje dag. Jag jobbar fortfarande alldeles för mycket. Ha det gott.

18 08 2015
tiaregndroppen

GRATTIS!! och Tack!! Vi har redan (som du sett) testat flera av dina tips 😊 och fler kommer det att bli. Jag själv startade bloggen bara för att vi inte hittade några tips om Finland och trodde väl inte att Hobby skulle fortsätta…

18 08 2015
Matts Torebring

Tack & Bock. Det blir extra roligt att skriva och berätta, när jag ser som i ert fall, att ni tar vara på tips och tankar. Jag minns att jag firade med tårta när jag nådde 50 000 besökare. Nu har har jag inte långt kvar till 400 000. Visst är det roligt.

20 08 2015
Anki

Lite sent… men Grattis ändå! Både till din egen och bloggens födelsedag!
Kram

20 08 2015
Matts Torebring

Tack Anki, det blev dubbelgrattis! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: