Hemma igen

13 10 2020
Utsikt från vårt sovrumsfönster.

Jag undviker att skriva två inlägg samma dag, men idag gör jag ett undantag….. jag vill bara säga att jag är lyckligt hemma igen.

I eftermiddag kunde jag gå till vila på våra Hästensängar, hemma i vårt eget sovrum. Vi har två fönster, som är tillsammans två meter höga och två meter breda. Nu kunde jag bara ligga, se ut, se in i naturen och känna stolthet av vårt bygge. Trots att solen skiner från väster på eftermiddagen och huset skuggar i viss mån.

När jag börjar tänka tillbaka, efter vad jag varit med om, kommer tårarna, jag var dödssjuk!. I mer än en och en halv timma, var jag inte kontaktbar och själv vet jag inget om den tiden. Jag skulle hämta ut antibiotika på apoteket i Aneby, när jag kom hem. Det tog trettio minuter med människor i kö, som inte visste vad de vill ha, det var allt jag klarade av.

Jag är jätte stolt över min familj som stöttat mig varje dag, Stort Tack & Kram. Stort Tack alla som har hört av på olika sätt. Vad många vänner jag har i det tysta. Det Bästa till er alla!

Ett Jättestort Tack till Ambulansförare, Akutmottagningen Höglandssjukhuset Eksjö, det största Tacket går till alla läkare, sjuksköterskor, undersjuksköterskor på Urologavdelningen, Ni är Änglar, Ni har räddat mitt liv! Stort Tack!

Tack till alla mina Arbetskamrater för fantastiskt vackra blommor

Åtgärder

Information

16 responses

13 10 2020
Rolle o Carina

Gud såå skönt Matts att få se dig i hemmet igen efter allt som vart!
Vilken skön känsla det måste vara,var xtra rädd om dig nu.
Jag vet hur det kändes när man var borta under veckorna i Uppsala!
Åkte på månda morgon och hem fredag eftermiddag igen.
När jag steg ur taxin hemma och Carina öppna dörren för mig med
ett stort leende,då brast det för mig må du tro,även för hon med!

Ha det gott o vila upp dig/Kramar fr oss till er……

14 10 2020
Matts Torebring

Jag hörde en sjuksköterska fråga en person, ”Har du en anhörig?. Vad lycklig jag kände mig då. Vi som fått fostra våra barn själva, utan att ta hänsyn till nuvarande politiska krafter som vill något annat, vi gläds över familj.
Höstkramar

13 10 2020
Husisblogg

Vilken glädje att se sig med en nöjd min i köket.
Även så glädjande att du kan få ligga i sängen och bara titta ut och ha det bra.
Låt det bli många stunder där nu innan du börjar planera en massa andra måsten!
Glädjande också att vi har så bra sjukvård när det väl gäller. Det kan vara långa väntetider, hyrläkare mm. Men när det är akut, ja då fungerar sjukvården.
Allt gott!

14 10 2020
Matts Torebring

Jag är så tacksam och lycklig över, att fått möta den mest engagerade vård, kunskap och bemötande som finns. Det var dock något helt annat, än komma ut från ett tandläkarbesök. Jag fick ställa mig frågan, lever jag verkligen! Det bästa

13 10 2020
Vår husbilsblogg

Skönt att se dig på benen igen Matts. Ta det nu lugnt en tid framöver och låt kroppen få hämta sig.

14 10 2020
Matts Torebring

Tack Lars, fast det var oroväckande att se benen, smalbenen såg ut som skelettdelar. Jag ska verkligen värdesätta allt som jag gör och bara göra roliga saker.

14 10 2020
Anki

Välkommen hem – skönt att du nu får kurera dig hemma där du trivs som bäst! Ta det lugnt och fortsätt krya på dig!

14 10 2020
Matts Torebring

Tack, ja jag måste verkligen kurera. Jag känner att förmågan att skriva har förändrats, mina ögon visade bara otäcka bilder i början, när jag slöt dem. Jag måste erkänna att jag är svag just nu. Det bästa.

14 10 2020
JoY

Skönt att du kommit hem Ta hand om dig Kram

14 10 2020
Matts Torebring

Tack, ja detta var det mest otäcka som jag varit med om, men jag gläds över livet och att jag är hemma igen. Det bästa

14 10 2020
Husbilen Ventilen

Skönt att du är hemma igen. Ta det nu lugnt, livet kan ändras alldeles för fort.
Var rädda om varandra.
Kram

14 10 2020
Matts Torebring

Tack, så skönt att få säga till så många på min blogg, samma sak som ni skriver, ”livet kan ändras alldeles för fort”. Det Bästa

14 10 2020
Annica Rosander

Välkommen hem. Ta det nu lugnt och sköt om Dig. Vi har en fantastisk sjukvård i Sverige när det verkligen gäller liv och död. Sedan jag blev hjärtsjuk har jag också fått se hur bra vår sjukvård är. Ta nu vara på Birgitta och njut av Ert fina hus utan stress för att allt ska bli klart helst igår.
Annica

14 10 2020
Matts Torebring

Tack Annica! Jag visste innan att änglarna finns, men att de var så nära och runt om mig, visste jag först i fredags. Det bästa bemötandet, leendet, kunskapen, omvårdnaden hos alla de läkare, sjuksköterskor och undersköterskor, det var en fantastisk upplevelse.
Nu kommer grävmaskinen om en timma, men jag skall bara sitta inne och titta på. Birgitta och familjen är bland det bästa jag har. Det bästa

15 10 2020
Kors och Tvärs

Det är skönt när allt går vägen och när det verkligen gäller har vi en bra sjukvård. Skönt du är på bättringsvägen igen
Allt gott till er

15 10 2020
Matts Torebring

Tack Annette. Detta var långt ifrån att gå hem och vara sjuk, till att komma igen, när febern är över. Jag måste återvända till livet, ögonen måste kunna se bilder och hjärnan måste fungera, om än sakta i början. Nu är jag hemma på Framtidsvägen igen. Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: