Jag följer ett skådespel

14 10 2020
Tio meter utanför vardagsrummet.

Jag är nätt och jämt uppe på benen idag. Att gå till jobbet fanns inte på kartan. Jag känner att hjärnan, seendet och kunna skriva, börjar komma tillbaka. Synen var svår att fånga in i början, skriva och stava rätt, nästan omöjligt. Jag har fått en riktig stjärnsmäll helt enkelt.

Vilken fantastisk nåd att nu få sitta på första parkett och följa markarbetet utanför vardagsrummet. Dagens datum var bokat sedan länge, för start av markarbetet. Jag fick komma hem lagom till starten. Nu kan jag sitta med och övervaka allt. Fantastiskt!”

Två meter djupa schakt att fylla upp

Vilket proffs som kör Komatsun. Han är hjärtat och motorn i hela maskinen.Det kommer att krävas runt 35 billass ytterligare med schaktmassor.

Det krävs många tunga lass med fyll

Detta lasset fick läggas norr om garaget. Det krävs mängder med fyll där.


Åtgärder

Information

12 responses

14 10 2020
Rolle o Carina

Visst är det skönt o vara hemma igen fast du är svag efter allt!
Då kan det vara kul att titta på proffsen som kör maskinerna 🙂
Ta”t bara lugnt och vila krafterna så ska du se dom återkommer.

Ha det gott/Kramar

15 10 2020
Matts Torebring

Ja det är skönt att känna att livet finns, men gamle store starke Matts är kraftlös än. Vilken nåd att få komma hem igen, några timmar innan arbetet började. Att svara på frågor från Eksjö hade inte varit enkelt. Bästa kramar

14 10 2020
Nils-Åke Hansson

Nu får du göra som mitt barnbarn, titta med stora ögon på grävaren och hur det framskrider.

15 10 2020
Matts Torebring

Ja det gör jag! Vi har stora fönster, jag sitter i en barstol och snurrar runt med maskinen.

14 10 2020
Husisblogg

Som den Sanna entreprenören så tänker du ändå lite på arbetet.
Kika nu ut genom fönstret så tar andra hand om företaget och du kan få komma tillbaka i gammalt gott slag.
Allt gott!

15 10 2020
Matts Torebring

Det hade varit svårt för mig, att leda detta arbete från sjukhussängen. Jag orkar och kan inget göra, men svarar på detaljfrågor. Jag har ett fast avtal på detta. Det bästa

14 10 2020
FREEDOMtravel

Skönt i alla fall att höra att du är hemma igen! Men efter en sån här sak behöver man nog vila ett tag!! Att ha något att kika på utanför fönstren är inte så dumt. Utanför våra fönster är det alltid olika båtar och pråmar som kommer förbi 😉

15 10 2020
Matts Torebring

Tack för att du orkar & hinner skriva, ni har så mycket eget, så jag förstår inte hur er tid räcker.
Vad bra vi bor! Ni har båtar och människor i rörelse, hos oss stod 10- 15 kossor på rad, fem, tio meter från grävmaskinen och bara tittade.
Stackars alla som bor i Hallunda, Tensta, Hornsgatan, instängda i en lägenhet. Alla behöver vi något vackert utanför att se på.

14 10 2020
Monica

Ta det väldigt lugnt Matts är mitt råd, allt i kroppen behöver få vila och tid att återhämta sig. Och det är så kort tid, inte en vecka ens från näradödenupplevelse till livet igen. Så kroppen vi har är fantastisk men säger till om att ta det lugnt. Och har du favoritmusik kan det vara så fint och förstås se maskinernas framfart 🙂 men bra att ta det lugnt med dator och mobil också för ögon och hjärna, bättre då att titta på träd och fåglar. Det kommer bli bra och som sagt är det väldigt kort tid som gått men otroligt mycket som hände. Så fint att höra om din vård, ja det finns änglar, jag tror vi alla möter dem men kanske inte förstår. Ta hand om dig väl nu Matts.

15 10 2020
Matts Torebring

Så skönt att du är med och delar våra öden.Du kan allt detta från grunden. Tänk vilka resurser som säkert kunnat sparas, om jag fått information från början, om hur riskfyllt detta är. ”Vid frossa kom bara in”, det var det rådet jag fick. Jag har ju haft frossa en tid till och från, så det var inget nytt för mig när frossan kom. Denna gången accelererade allt så snabbt.
Jag kommer att ta det lugnt, jag lovar. Jag skall göra som du säger, starta http://www.radio10.se Jag kan spela så stengolvet skakar. Det Bästa till dig

15 10 2020
JoY

Glad att höra du är uppe på benen lite försiktigt. Ta det lugnt och stressa inte med jobbet, det finns annat folk till att ta hand om den nu.
Vad ska hända utanför fönstret, fyller dom upp eller?
Ta det lugnt Kram

15 10 2020
Matts Torebring

Tack Yvonne! Jag läste just på nätet,att det kan ta flera år att komma tillbaka. Jag ska kämpa vidare, utan att stressa eller grovarbeta. Jag förstår att ta det lugnt nu. Ja nu fylls hela tomten upp med mängder av schaktmassa och till sist cirka 1500 m2 gräsmatta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: