Nu kliar det i fingrarna

10 11 2021
Vinterdäcken var dyra att köpa med rostfria fälgar.

Jag har varit ganska kluven till under de två sista åren, om jag ska montera på vinterdäcken på bussen eller sälja dem. Idag när jag monterade på dubbdäcken på lillbilen och den nya släpkärran, frågade jag lite försynt om jag får komma ned med bussen och montera på vinterdäcken under nästa vecka, självklart var jag välkommen.

Jag betvivlar att vi drar ut på långresa, men kanske redan till helgen att vi åker till Eksjö, bara för att få vara tillsammans utan att jobba. Dricka elva kaffe på Lennarts eller Princess konditori och kanske några små rätter på Sunrice eller något gott i bussen. Kommunen har byggt en bra ställplats alldeles nära centrum, men 250:- för el och soptunna är för dyrt om det finns 50 kr billigare på Eksjö Campings ställplats nere vid sjön Hunsnäsen.


Åtgärder

Information

4 responses

10 11 2021
Husisblogg

Jag som står i värmen över vintern ser verkligen framemot att få ta del av andras resor.
Allt gôtt

11 11 2021
Matts Torebring

Vi har lastat in lite frukost i bussen och i morgon drar vi till Eksjö.
Vi tänker på dig Husis där du står i inhägnaden.
Det bästa

11 11 2021
Husbilen Coralen

Här blir det vila för vår Bobil ända till vårens fina dagar!
Men vinterdäcken satt jag på personbilen igår så nu är
den redo för det vita,men det behöver vi inte ha ännu 🙂

SolKramar

11 11 2021
Matts Torebring

På sätt och vis är det gott att vara ute nu och slippa trängas.
Månskenskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: