Tack alla läsare för året som gått..

5 01 2019
Översikt för de sista nio åren på min blogg.

Ni ser sällan tillbakablickar på min blogg. Jag är entreprenör och ser helst bara framåt. På vår julavslutning och tack till vår personal, sa jag… ”Jag har funderat på om detta bygget, som vi genomför i år, är mitt sista bygge? Nej, det tror jag inte, jag är inte förvånad över, om det blir två- tre projekt till, om jag får leva”. (Idéerna finns) När något är färdigt, vill jag lägga det bakom mig och gå vidare in i något nytt.

Det hände så mycket i vår familj, i nyår och på vår sista resa. När jag satt där i min ensamhet i husbussen på Krono Campingen i Lidköping, Birgitta låg på lasarettet inne i stan och jag satt där och läste alla hälsningar, till Birgitta och mig, då kom det tårar i mina ögon, glädjetårar över vänner som följer oss och som reser med oss.

Nu vill jag ändå blicka tillbaka på 2018. Tacksam över året som gått. Tacksam över min familj, företaget, vårt stora bygge, vår nya fina husbuss, min välbesökta blogg och inte minst att vi kom tillbaka, till den kyrka som vi hör hemma i. Detta efter cirka sju år, ute där vi inte ville vara.

Det saknas några besök, för att nå upp till 300 000 visningar av min blogg. Året som gått innebar en stark statistisk ökning av läsare. Största ökningen skedde i samband med, alla problem med förra husbilen, samt bytet till vår fina husbuss.

Nu vill jag tacka er alla, som delar det mesta med oss. Tack för alla positiva hälsningar till Birgitta. Tack för att ni läser och kommenterar. Jag kommer att fortsätta att vara en stor kritiker till det samhällsbygge vi har idag. Det får inte fortsätta, att bland annat 11 Humanister ska styra vårt land, citat: Morgan Johansson (S): ”Vi ska utrota kristendomen i Sverige”. Pojkar ska inte vara pojkar, flickor ska inte vara flickor, de skall kallas ”hen”. Jag hoppas jag kunde delta i att en positiv förändring sker.  Jag ska inte vara tyst.


Åtgärder

Information

6 responses

5 01 2019
Rolle o Carina

Trevligt Matts för Birgitta och dig att få leva det liv ni älskar!
Och att ni har en så fin ”Husbuss” att få njuta livet med!

Och vi hoppas det får fortsätta länge till för er bägge!
Så klart kommer vi att följa eder Blogg framöver med.

Det sista ni skriver håller vi fullständigt med om,vilket tal
av en minister som styr hur vi ska se vårt land förfalla!

Varma Kramar från Dalom.

5 01 2019
Matts Torebring

Tack vänner! Jag hoppas att vi blir många som reser oss upp och kämpar emot de krafter som bygger samhället idag. Denna negativa utveckling har pågått i över 70 år, nu måste det bli stopp.
Smålandskramar

6 01 2019
Husisblogg

Jag och mina ägare får också tacka dig / er för att få följa med på resan. Min manlige ägare har också lyckats få träffa er vid två tillfällen och ha dialog och detta har varit väldigt givande.
Jag kommer därför att fortsätta läsa er blogg och delge mina ägare, och självklart kommer det en kommentar då och då.

6 01 2019
Matts Torebring

Tack till dig Husis och till dina ägare. Tillsammans är ni en av mina trognaste och snabbaste supporter. Bläcket i pennan har inte hunnit torka, pling, plong i rutan, så är Husis där. Tack vänner!

7 01 2019
Reiselinda

Ny följare i år. Tack för 2018 och önskningar för ett gott 2019!

7 01 2019
Matts Torebring

Tack Reiselinda, vad roligt att du finns med oss.Vi önskar dig ett riktigt gott nytt år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: