En energikick utan like

19 09 2019
Skogshuggare Matts. Foto Birgitta Torebring

Jag kom till Kretsloppsgården en lördag. Där fanns en person till, som jag kände igen. Men hej Inga, sa jag. Inte ett svar! HEJ INGA, sa jag igen. Inte ett svar! Jag gick fram och klappade Inga på axeln och sa igen, MEN HEJ INGA! Nu kom svaret, ”Det går väl inte att se, att det är du Matts, i de där kläderna”. Kanske är det så med bilden ovan också. Få känner igen mig.

Jag vet inte när jag kände mig så pigg och hade så mycket energi, som efter denna veckans tuffa skogshuggarjobb på vår nya tomt. Jag fick börja grovarbeta före 10 år fyllda, det sitter kvar än. Kanske är det nyttigare för hjärnan att grovarbeta, än att sitta bakom en dator hela dagarna, som jag gjort i åtskilliga år nu.


Åtgärder

Information

6 responses

19 09 2019
Rolle o Carina

Visst känner man igen Matts som en sugen skogshuggare 🙂

Ha det gott i skogen/Kram

19 09 2019
Matts Torebring

Tack, det var roligt att dragen finns kvar.
En skogshuggarkram

19 09 2019
Eira Torebring

Men käre bror, vad får du all energi ifrån?
Du är helt fantastisk.
Hoppas allt går bra med tomt o nybygge.
Kram lillasyster.

19 09 2019
Matts Torebring

Jag är SÅ tacksam för hälsa och krafter. Sedan skjuter jag själv till med äppelcidervinäger och honung varje dag, sedan 25 år eller mera tillbaka i tiden. Jag blir bara piggare av att jobba. Jag ser fram emot när du & Maria kommer och hälsar på i nya huset. Då tar vi en liten fisketur också.

19 09 2019
Husisblogg

Man riktigt ser hur det spritter i benen, inte sitta och vila för länge är det precis som du tänker Matts.
Ta hand om dig och var rädd om dig!

19 09 2019
Matts Torebring

Spritter i benen gör det nog inte på en 72- åring, men jag tror att de är ganska raska ändå, i min omgivning i stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: