Dryck i vackra flaskor..

2 08 2016
IMG_0865

Dryck från Kivik.

En kund skrev och frågade efter Äppelcider, ”på vackra flaskor” i eftermiddag. Visst finns det på Torebrings. Hur många personer har jag inte träffat i sommar, ute i Europa som sagt, vilken vacker husbil ni har, när de beundrat vår Kabe. Vi dukar fram en en smörgåstårta. ”Men G.. vad gott” säger de flesta, innan de ens har smakat. Så enkelt är det, en vackert förpackad produkt, säljer på förpackningen. (Har man sedan smakat Kabe 910 QB, vill man inte ha något annat).

FullSizeRender.jpg

Danskt Körsbärsvin

På den tiden, i början av 70-talet, körde jag otaliga lass till Danmark. Köp en låda körsbärsvin till mig, ropade alla på kontoret. På den tiden fick man införa endast två flaskor efter övernattning. Konstigt nog, åkte jag aldrig fast i tullen. (jag hade gömt det väl) Jag minns att jag valde mellan, de raka traditionella flaskorna och denna, den finare flaskan. Ibland kom snålheten in och jag köpte den billigare enkla flaskan. Ibland drog jag till och köpte denna, den finare flaskan. Vad vill jag ha sagt med detta? Jo ögat äter minst lika mycket som munnen.

Ps. I afton funkade bloggen delvis och jag kunde spara ned bilder och text. (Dock inte som utkast till nästa dag) Jag vet att mina nära och kära, jobbar med bloggen från Cypern & Rhodos. Kanske har de fixat till den nu! Tack pojkar!


Åtgärder

Information

8 responses

2 08 2016
Lennart

Visst är utseendet viktigt!
Kirsberry minns jag från resor till Danmark på 60-talet!

910 QB är stilren, smidig och väcker uppmärksamhet vart man kommer!

Kram

2 08 2016
NillaS

Den flaskan känner jag igen 😄 sånna köpte min mamma när vi var i Helsingör, sen fick jag det lilla guldglaset till mina Barbiedockor 😂
Det var ett tag sedan 😎

2 08 2016
nils-åke hansson

Kirsberry minns jag från tiden i början i Skåne Alla som kom och hälsade på köpte detta i Danmark.
Själv så där beggastrad men äpplemust ja tack

3 08 2016
Helena FREEDOMtravel

Visst spelar det roll hur något presenteras och ser ut! Jag minns när vi hade ”blind” vinprovning en kväll och en av gästerna blev förskräckt när han insåg att han föredragit vinet från plastflaska framför det dyra på en exklusiv fin flaska. Det hade han nog inte gjort om han sett flaskorna först… haha. Jag minns också när jag lagade wok som ung och råkade ha i colorit soya (som man använder för att färga såser mörka). Hela woken blev svart. Det var nog inget fel på den egentligen, men det var inte gott… 😉

3 08 2016
Rolle o Carina

Fina flaskor,så man smälter i munnen o ögat dreglar Matts! 🙂
Man kan ju tro att en del är ”Sponsrade” av just Kabe 🙂

Ha det så gott o njut på……Kram

3 08 2016
Lena

Kiviks äpplemust ska det vara (gärna på vackra flaskor säger jag som jobbat på Tetra Pak ha-ha. OCH det Danska Kirsebærsvinet med guldflaska på, har jag ock tagit hem flera st till mamma o mormor på deras tid, själv tyckte jag det var alltför styvt i smaken då.

8 08 2016
Elisabeth

Visst äter och dricker vi med ögonen!! För vår del vill ofta ögonen ha mer än vad som är bra för magen!

8 08 2016
Matts Torebring

Det går an för er, ni är så smala, det är inte vi längre. Ögat vill ha mer än magen kan fördra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: