Matts Torebring Blogg 10 år

18 08 2017

Säg den present, som mottas och skapar, en till två timmars sysselsättning, varje dag, året runt i tio år. Jag fick en sådan present av min familj, för exakt 10 år sedan idag.

DSCN0660

Niklas & Candra väcker pappa i husbilen kl. åtta på morgonen på Östrandsgatan i Stockholm.

Visst hade jag önskat mig en blogg, för att få komma ut i cyberrymnden. Jag visste inget om det! Jag kunde ingenting. Jag hade problem att lägga in bilder i början! Men jag älskar att skriva, berätta och försöker fota. Jag har självlärt mig efterhand.

Först ville jag dokumentera allt jobb som jag gjort i vår trädgård, men även berätta om våra husbilsresor. Ibland kan jag bara inte vara tyst, utan faller även gärna in på någon samhällsdebatt. Det är jättesvårt, men jag försöker undvika politik.

Jag firar även min egen högtidsdag idag, som är samma som Kabes, fast jag var på dagen redan tio år gammal, när Kurt Blomqvist startade, det som senare blev Kabe i Tenhult. Nu firar vi tillsammans idag.

Skärmavbild 2017-08-17 kl. 15.56.33

År 2007 hände knappast någonting fram till jul.

Efterhand har jag fått många härliga bloggvänner. Jag har fått jätte många tips och goda råd. Tack! Sista året har jag försökt att skriva något varje dag. Jag har ju inte lyckats komma ned i 40- timmars vecka ännu, jag har fördubblat tomten till huset hemma, jag försöker hålla trädgård och växter i ordning. Jag jagar varje ogrässtrå jag ser. Med andra ord, tiden räcker inte till alltid.

Skärmavbild 2017-08-17 kl. 15.57.35

Månadsstatistik.

Jag är ändå ganska stolt över, att jag har haft 485 sidvisningar, av min blogg varje dag, året runt, de sista två åren och med en mindre ökning i år.

Skärmavbild 2017-08-17 kl. 22.14.15

Tidigt i våras satte jag ett mål, som den tävlingsmänniska jag är. Jag skall nå 700 000 visningar av min blogg, till tio års jubileet. Sedan dess har jag räknat och beräknat varje dag, ibland flera gånger om dagen, kommer jag att klara målet? Som ni ser klarade jag det med råge. 702 638 i skrivande stund.

Utan er alla som läser och följer min blogg, hade detta inte varit möjligt. Stort Tack till er Alla, som läser och följer Birgitta & mig i vått och torrt. Stort Tack för alla kommentarer ni skriver.

Ett jättestort Tack till er alla bloggvänner, alla läsare, alla kommentarer och alla goda råd, tips och idéer, som jag fått under åren. Ett jättestort Tack till min kära hustru, som står ut med mitt skrivande och kameran på axeln i tid och otid.

 


Åtgärder

Information

22 responses

18 08 2017
Lennart

Trevlig sysselsättning!

Kram

18 08 2017
Matts Torebring

Ja visst är det!
Kram

18 08 2017
JoY

Grattis till ditt 10-års jubileum.
Visst är det kul med en egen blogg. En blogg som man själv kan bestämma och skriva om precis vad man vill.
Kram

18 08 2017
Matts Torebring

Tack & Bock. Du har helt rätt!
Kram

18 08 2017
Rolle o Carina

Grattiis då i dubbel bemärkelse till dom åren!
Själv så ligger man några år efter 🙂

Ha det gott o njut…..RegnKram

18 08 2017
Matts Torebring

Tack & Bock, du kanske springer om en vacker dag.
Kram

18 08 2017
Nils-Åke Hansson

Kan bara hålla med det är kul att blogga.

18 08 2017
Matts Torebring

Helt rätt Nils-Åke!

18 08 2017
Anki

Stort Grattis till dig på din Födelsedag … och även till bloggen som firar
tioårsjubileum just idag!
Visst är det en trevlig sysselsättning detta med att blogga och tänk så många nya människor man får möta genom den!
Ha det bra och som sagt Grattis en gång till!
Kram

18 08 2017
Matts Torebring

Tack & Bock!
Bloggen är avkoppling för mig, så länge inget krånglar och hänger upp sig.
Kram

18 08 2017
Lena & Jan

Dubbelgrattis! blir det då…
Senare då allt firande är över kanske du kort kan beskriva hur du gör när bilderna läggs in… själv är jag inte nöjd med Google + iCloud sättet att lägga in bilder…kanske dags att blogga med W istället…men vill,forts med iPad 😉

18 08 2017
Matts Torebring

Tack & Bock Lena!
Jag skickar ett mejl till dig.

18 08 2017
Lars Permelin

Stort GRATTIS på din 70-årsdag Matts och även grattis till din 10-åriga blogg.

18 08 2017
Matts Torebring

Tack & Bock Lars. Jag saknar dig här i Jönköping.

18 08 2017
husisblogg

Ett dubbelt men stort grattis från mig och mina ägare.
Min ägare tappar ibland intresset från att blogga själv, men läser det gör han då varje dag istället. Det är så trevligt att ”känna” andra bloggare och sedan när / om man någon gång träffas så finns det så mycket att prata om. Så ägaren hoppas stöta på er på Elmia.
Men än en gång, grattis!

18 08 2017
Matts Torebring

Tack snälla Husis och dina ägare. Jag tycker ni har en mycket hög ambition att skriva, kommentera och läsa. Oftast är ni först ut på plan av alla.

18 08 2017
tiaregndroppen

Grattis 🍾💫 Grattis 🥂✨

18 08 2017
Matts Torebring

Tack, Tack, Tack…

19 08 2017
Birgittha

Grattis! Känner glädje när jag hittar ett inlägg från din trevliga blogg! Mvh Birgittha i Lagan

19 08 2017
Matts Torebring

Tack Birgittha, vad glad jag blir när du skriver så. Det ger ny inspiration.
Kram Matts

23 08 2017
helenavitexo

Stort GRATTIS! Både till 10-årsjubileet och det uppnådda målet!!! Bloggandet är fantastiskt roligt och ger så mycket man aldrig kunde ana från början. Jag kunde inte heller något när jag började. Men man lär sig ju efterhand!

23 08 2017
Matts Torebring

Tack & Bock & Visst är det roligt. Ibland förstår jag inte att du & jag hinner med, du jobbar, reser & bloggar. Jag reser jag också men inte lika mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: