Redo för nya upptäkter

14 04 2011

Det var inte busenkelt att montera, sa Kjell på Bil & Mekanteknik, om AL-KO´s MC- ställ. Men nu är vi hemma igen på våran egen Ställplats på Skogsgatan. I morgon fredag em. drar vi till Kivik i Skåne för att se om våren kommit längre än i Smålands mörka skogar.

Jag var rädd att det skulle vara lågt, som en Kabe säljare sagt till en kund, ”montera inte detta på en Kabe 880, det kommer att skrapa i backen vid ombordkörning på båtfärjor”. Problemet var istället att det var högt så man får ta i för att rulla upp Hondan. Nu är vi redo för nya upptäkter.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: