Megastora företag…

1 08 2016
Skärmavbild 2016-08-01 kl. 19.18.02

Jag bloggar med WordPress

Jag är ingen vän av Megastora företag. Tacka vet jag familjeföretag, där alla tar ansvar. Hur som helst, så fungerar inte min blogg, som den skall just nu. Jag har problem med att spara bilder och det jag skriver. I timmar har jag sökt igenom webbsida efter webbsida, i jakt på ett telefon nummer eller en bra mejlkontakt. Telefon finns inte och mejlkontakterna är inte bra! Jag har skickat ett tio- tal mejl och bara fått ett svar. Vi svarar bara på vissa frågor står det också.

Mina två datasupporter är båda och simmar runt i Medelhavet. En på Rhodos och en på Cypern, så jag har ingen att fråga. Jag brukar få en faktura på försommaren på årsavgiften, men jag har ingen sett i år. Jag kan ju ha klickat bort den på mejlen. Kanske är det därför, det inte fungerar som det ska. Jag har inte betalt! På WordPress är vissa delar på engelska, andra på svenska, allt i en salig blandning. Engelska behärskar jag inte fullt ut. Jag får problem!

Jo jag fick ett svar, om det gällde ekonomi, skulle jag kontakta ett företag i USA. Nu kan jag till exempel inte spara ett utkast, det jag skriver och lägger in bilder, sparas inte automatiskt som annars. Faller wifi bort, faller också alla bilder och det jag skrivit bort. Trots dessa bekymmer just nu, som är de första på nio år, upplever jag WordPress som ett mycket seriöst och ambitiöst bloggverktyg.

Kanske har någon tips att ge mig på en bra supportkontakt? Eller är internminnet slut i min dator?


Åtgärder

Information

10 responses

1 08 2016
nils-åke hansson

Här kan du få hjälp sonens företag. ( Kostnad ?)

https://theshipyard.se/

2 08 2016
Matts Torebring

Tack för tipset! Just är både Cypern & Rhodos upp- & inkopplade.

1 08 2016
Rolle o Carina

Ja inte kul när det börjar att krångla med bloggen!
Har märkt lite konstigheter när jag oxå lägger in.

Ha det gott o hoppas det ordnar sig……Kram

2 08 2016
Matts Torebring

Bloggen är en del av livet, så det måste funka! Har du haft svårigheter att skriva på min blogg?
Kram

3 08 2016
Rolle o Carina

Nej inte på din men min är lite konstig ibland!
Men det ordnar sig nog,en ny Mac kanske 🙂

Ha det gott o hoppas det fixar sig…..Kram

2 08 2016
Lennart

Hoppas det löser sig!

Kram

2 08 2016
Matts Torebring

Jag med! Utan bloggen kan ingen vara!
Kram

2 08 2016
Helena FREEDOMtravel

Jobbigt med problem! Jag tror att det finns ett supportforum där man kan få hjälp: https://wordpress.org/support/
Själv kan jag inte använda det dock eftersom jag inte bloggar HOS WordPress utan bara har deras mjukvara nedladdad på egen domän.

2 08 2016
Matts Torebring

Tack snälla, jag har varit inne där. Nu är sonen, som är på Cypern, uppkopplad på min dator och undersöker allt, så även Mågapinnen på Rhodos. Hoppas de hittar felet. Det går inte leva utan datorn och bloggen idag.

8 08 2016
Elisabeth

Så trist, men det verkar som det löst sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: