Glädjebesked på Ryhov

10 11 2020
Jag glömde fota. Lånad bild.

Idag tisdag kl 9.45, skulle jag inställa mig på Länssjukhuset Ryhov, Jönköping, för att träffa en läkare för ev. operation av min prostacancer och samtidigt en läkare för ev. strålning. Jag fick frågan, ”Hur vill du gå vidare Matts?”. Jag bestämde mig redan i Eksjö, nu är det er sak att korrigera mig, om jag gjort ett felaktigt val, svarade jag. ”Du har valt rätt som väljer operation”, svarade båda läkarna.

Naturligtvis hade jag många frågor att ställa, men jag jag kände att jag fick den tid jag behövde. Med operation inom fyra veckor, är det inte risk för att det sprider sig? frågade jag. ”Din cancer är godartad och sprider sig inte, du kan ha den i tio år utan att märka någonting”, fick jag till svar. Vilket glädjebesked för mig! Fantastiskt! Jag hoppade nästan högt av lättnad. Tänk om jag fått det svaret, uttryck på det sättet i Eksjö.

Vill du att vi beskriver händelseförloppet? frågade båda läkarna. Nej Tack sa jag, jag vill bara komma in, ni säger godnatt och väcker mig sedan, när ni är klara. Jag har fullt förtroende för er. Då gör vi så, fick jag till svar.


Åtgärder

Information

10 responses

10 11 2020
Linus & Niklas Torebring

Hej & hallå farfar & farsan! Det var ju riktigt roligt och skönt att höra detta glädjebesked idag. Hälsningar Linus (jag kollar på båt) & Niklas

10 11 2020
Matts Torebring

Tack Linus & Niklas, jag är en stolt farfar som får umgås med familjen, på det sätt som jag gör. Jag gläds över livet, jag sätter värde på varje dag, jag sätter värde på min familj och dessutom får jag bo på Framtidsvägen. ☀️Kram

10 11 2020
Rolle o Carina

Så skönt Matts,då kommer du in på rätt sjukhus verkar det som!
Och med bra läkare så kommer allt att gå bra!

Ha det gott/ Lycka till kramar

10 11 2020
Matts Torebring

Tack vänner, detta kommer att bli bra och jag kommer att få ett ännu bättre liv, var så säkra. ☀️Kram

10 11 2020
Husisblogg

Vilka härliga nyheter Matts, det glädjer även mig och mina ägare.
Nu ska du se att operationen kommer gå lika bra som läkare säger.
Allt gott.

10 11 2020
Matts Torebring

Tack vänner, det var en stor lättnad för mig. Vilken lättnad om jag fått det beskedet från början. Nu kommer jag att värdesätta varje stund efter detta.
☀️ Det bästa!

11 11 2020
Vår husbilsblogg

Bra val Matts och bra läkarbesked om att cancern är godartad. Med operation finns chansen kvar för framtida operation om det skulle visa sig vara nödvändigt. Den chansen finns inte vid strålbehandling. Visst kommer det att gå bra, läkarna har med stor sannolikhet tränat på många före dig.

11 11 2020
Matts Torebring

Tack Lars, du vet vad du talar om, genom din egen erfarenhet. Jag har bestämt mig för att detta skall bli bra. ☀️ Det bästa!

11 11 2020
JoY

Du fick ett bra svar och kan ta det lite lungt tills du ska dit för operationen.

11 11 2020
Matts Torebring

Ja det var det bästa svar jag kunde få. Ett problem bara, läkaren vill att jag går ned i vikt och det är inte så enkelt. Godis är länge sedan jag slutade med, men en kaka till kaffet på maten, är värre att låta bli. ☀️Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: