Bland det bästa på dagen

11 11 2020
Attends höglager på andra sidan Svartån och Jönköpingsvägen.

Jag kan välja mellan ett antal vägar, för att gå hem efter jobbet. Vilken väg jag än väljer, måste jag passera Attends höglager. Det är många hundratals pallar, lastade med inkontinensskydd, som går in och ut i detta lager på en dag. Varje dag beundrar jag arkitekterna bakom bygget. Den höga fasaden smälter ihop med den grå himlen. Ett fantastiskt bygge helt enkelt. När det byggdes var protesterna många från grannarna, lagret skulle skugga solen sades det, men förnuftet segrande och bygget gick igenom.

Förnuftet har segrat även när det gäller att parkera sin husbil hemma på tomten. Nu är det avgjort i Mark-& Miljödomstolen i Växjö. (Källa Husbil & Husvagn) Du får parkera husbilen hemma på tomten. Själv blev jag anmäld (för Svartbygge) av illasinnade personer, för att jag hade min husbil på egna tomten. Glädjen är idag enorm, att vi har kunnat lämna detta boende bakom oss.

Nu gläds jag istället över att ha fått hälsa och krafter åter på Rekordtid. Allt är ett enda Stort Guds under, att kunna jobba bara fyra dagar efter en så allvarlig Sepsis som jag hade. Hela 20- 25 % avlider! En väl insatt sjuksköterska i en större stad talade om för mig. Fick vi en patient med Sepsis (blodförgiftning) var det katastrofläge där hon jobbade.

Själv längtar jag ut till min promenadväg hem från jobbet, endast 2,4 km, den är fantastisk, det är bland det bästa på dagen.


Åtgärder

Information

4 responses

11 11 2020
Rolle o Carina

Visst är det bra att det sunda förnuftet vann,vad annars undras!
Bara löjligt att man inte skulle få parkera Bobilen hemma!
Idag gick vi drygt 7 km i skogen,gud så skönt det var.
Och så bra att du piggnat på dig så bra efter din Sepsis!

Ha det gott vänner/Kram

11 11 2020
Matts Torebring

Ni är superstarka motionärer, helt otroligt jämfört med mina futtiga 2,4 km om dagen. Fast jag är glad för det lilla. ☀️🌲 kram

11 11 2020
Husisblogg

Bra att förnuftet segrar.
Men blir det inte alltid oro hos er människor när något nytt ska byggas, tänk istället på arbetstillfällena som ges. Allt från företaget som bygger till det runtomkring. Tänk vad en sån stad blomstrar.
Allt gott.

11 11 2020
Matts Torebring

Du har så rätt i allt det du skriver, du är en klokt tänkande Husis.
☀️ Det bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: