Min godnatt runda

12 12 2016

Jag måste gå en runda och säga godnatt varje kväll till vårt fantastiska gäng.

img_0976

Vårt kvällsskift jobbar för fullt.

Det är en märklig och arbetsgivarvänlig jul i år. Vi har ett enormt stort inneliggande lager, just nu. Många miljoner inneliggande ordervärde. Men ganska lite har gått ut ännu. Det är ju det mesta färskvaror vi packar, med ibland ganska korta bäst före datum. Nu är det knappt två hela veckor kvar till jul, då skall allt ut. Men vad de jobbar. Alla säger samma sak, det är sååå Jätteroligt att packa. Just nu ligger vi på över 20 000 enheter att packa. Trots att vi byggde en så jättestor packhall, är det trångt just nu.

Jag som är född grovarbetare och har varit stark i kroppen utan like, skulle säkert må mycket bättre av att jobba, i den stora packhallen, som är nerkyld till +4 grader. Detta i stället för som jag gör nu, hjälpa till med internettrafiken. En kund, ny eller befintlig, tar cirka 30 sekunder att kontrollera och göra klar order. Trots den snabbhet som vi byggt upp, blir jag trött i huvudet, efter en dag med många hundra- tals order och en massa frågor.

När jag var yngre kunde jag jobba nästan obegränsat. Så är det inte i dag. Nu drar jag mig hemåt redan efter halva dygnet, fast å andra sida är det sju dagar i veckan. Innan jag drar mig hemåt går jag min God Natt runda. Det är riktigt roligt, att gå en en runda på kvällskröken. Den friheten har jag tagit mig efter alla år.


Åtgärder

Information

16 responses

12 12 2016
Lennart

Trevligt att säga god natt till den idogapersonalen!

Kram

12 12 2016
Matts Torebring

Ja det känns bra, även om jag skulle önska att vore mer än en god natt runda, men tiden räcker inte.
Kram

12 12 2016
husisblogg

Tänk om alla arbetsgivare skulle ta hand om sin personal på det sätt ni verkar göra

12 12 2016
Matts Torebring

Vi brister säkert i mycket, men vi vill ha en personal vänlig prägel över företaget.

12 12 2016
Ulla & Torgny

Trevligt att gå och säga God Natt till sin personal……..mycket uppskattat kan jag tro, det skulle jag tycka…….

Trevlig måndag!

13 12 2016
Matts Torebring

Skönt för ”de gamla” att få gå hem lite tidigare också. Ha det gott!

12 12 2016
nils-åke hansson

Kan nog uppskattas av de som hjälper till

13 12 2016
Matts Torebring

Många chefer visar sig bara på golvet vid julavslutningen, om ens då. Det är fel!

13 12 2016
JoY

Vilken underbar anda ni verkar ha bland er allihopa.
Kram

13 12 2016
Matts Torebring

Det har varit en extremt turbulent höst, men nu är det annorlunda och jätteroligt.
Kram

13 12 2016
Rolle o Carina

Förstår att ”Tomtefar” går omkring och myser med såna medarbetare!
Tänk om man kunde säga detsamma åt företaget man jobbar åt 🙂

Ha det gott o njut vidare…..SnöKram fr Björkkvist

13 12 2016
Matts Torebring

Jag fick faktiskt en tår i ögat en morgon, när jag fick se det engagemang som är. Inte underligt att jag jobbar vidare.
Kram Asproth

13 12 2016
Kors och Tvärs

Det blir litegrann som Roy och Roger som sa GodNatt till sin Mack 🙂
Men mycket trevligt att du gör så och det uppskattas säkert av alla
Kram

13 12 2016
Matts Torebring

Vad kul, det hade jag inte tänkt på. Men God Natt alla, låter bättre än ”Hej då packen”
Kram

14 12 2016
Elisabeth

Jag tror god natt-rundan är viktig både för dig och personalen!

15 12 2016
Matts Torebring

Lite är det nog så också, att samvetet stillas lite, när man inte hinner ut till dem på dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: