Fantastiska Väderstad t.o.r.

11 02 2023

Jag hade ju nästan tänkt lägga ned bloggen helt, men nu när energin börjar återvända, ska jag väl ändå kunna lägga ut lite bilder på små händelser som vi är med om. Jag har 3 dagstidningar som jag prioriterar, flera stora böcker på hög, men flera är klara. Men att följa alla som skriver på alla bloggar, det klarar jag inte av, förlåt!

Jag vet… jag har skrivit om Väderstad många gånger innan, men det är bara att hoppa förbi, för den som det inte intresserar. Idag åkte vi dit igen!

Under hela hösten och vintern har jag gått och längtat till fantastiska Konditoriet i Väderstad, Byggnadsvårdshuset och Skaldjursfabriken. Denna fantastiska lilla by, full av de största entreprenörer och handel, måste alla stanna till i. Inte konstigt att det är kö ut på gatan till Konditoriet. I Byggnadsvårdshuset kan man tillbringa timmar bland alla tio tusentals prylar. Dessutom finns Väderstad krogen, Pizzeria och en Delikatess & Prylbutik, allt inom 200 m.

Skulle vi ”ta bussen” eller den lilla röda. Det blev den lilla röda, dels för att bränna ur partikelfiltret, under minst 20 minuters körning i konstant fart 100 km. Gränna enkel Väderstad blev bra, det tog 26 minuter. HERDEN får vila lite till.

Som de flesta av er säkert vet, finns den en gratis ställplats mitt i byn. Alla andra parkeringar var proppfulla idag.


Åtgärder

Information

10 responses

11 02 2023
Rolle o Carina

Gjorde ni rätt i och tog lillbilen och sota ur den lite grann😀👍
Fanns mycket prylar där av alla de slag faktiskt.
Och en ”Gofika” sitter ju aldrig helt fel i finvädret!

Ha det gott/SolKramar

11 02 2023
Matts Torebring

Jag bara går i ur och skur och nu var jag tvungen att få några bil i blodet. Detta var trevligt och kan verkligen rekommenderas.
Östgötakramar

12 02 2023
bmlarsreseblogg

Det är väl bara att konstatera att Väderstad är ett samhälle vi bara åkt förbi, ser ut som om det behöver bli ändring på det nästa gång vi styr österut!
Ha det fortsatt fint!

12 02 2023
Matts Torebring

Ja här måste ni stanna till, en helt unik by i Sverige. En bonde startar med att tillverka ett jordbruksredskap till sin egen gård. Detta blir ett företag som omsätter miljarder. Idag finns det en otrolig handel nere i byn.
Allt gott till er

12 02 2023
JoY

Inte behöver man läsa alla bloggar inte, allt har sin tid och man behöver kanske orken till något annat. Väderstad, där har vi aldrig stannat till, blir så när man kör på stora vägen. Byggnadsvårdshuset, det är ställen som brukar vara trevliga att titta runt i och med god doft också. Finns en liknande i Nora som vi brukar gå in i och sniffar.

12 02 2023
Matts Torebring

Vad roligt att höra av er. När jag var som mest orkeslös, var det en befrielse att inte ens öppna datorn. Nu börjar jag piggna till, men har flera undersökningar kvar.
Väderstad måste ni stanna till i när ni kör E 4an söder över. Det är värt att stanna där ett par dagar.
Allt gott till er.

12 02 2023
Nils-Åke Hansson

Vad kul, Väderstad kör vi gärna igenom och stannar på våra resor upp till Söderköping. Vi var själva till Flinkmans i Sireköpinge och fikade föra helgen, öppen nu en så länge på helgerna. Säjer som du husbilen får vänta någon vecka till.

13 02 2023
Matts Torebring

Kul att höra av dig och ni är pigga och håller igång. Väderstad är något helt fantastiskt och unikt i sitt slag.
Allt gott från oss.

17 02 2023
Vår husbilsblogg

Hej Matts, vad kul att se och läsa om att du är på bättringsvägen. Det slog mig en tanke i kväll att jag skulle gå in och kolla läget. Jag har också haft det kämpigt en längre tid men har för några veckor sedan blivit färdigbehandlad och fri från alla kroppsliga problem. Mitt psa-värde är omätbart och strålskadan efter strålbehandlingen 2020 är läkt. Om dagarna håller jag bl.a. på med att packa flyttlådor inför flytten till Bromma den 28 mars.

18 02 2023
Matts Torebring

Hej, hej Lars, så roligt att höra från dig. Delad glädje är dubbel glädje när du skriver att du kan se framåt igen. Nu behöver du all kraft du kan få inför flytten. Det kommer att vara en stor lättnad för dig med ett bekvämare boende.

Själv var jag svimfärdig före jul efter att ha gått 20 m från mitt kontor. Jag har lämnat mycket prover, men är inte klar än. Birgitta gav mig ett glas Resorb och kroppen startade och gick igång igen. Nu ”härarbetar” jag med småsaker, lägger av om jag blir trött, läser en bok och så går jag en timma om dagen, 2 x 30 minuter för att äta lunch på jobbet.
Fortsätt att krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: