Vi är bjudna på 50- årsfest!

13 08 2021

Vår son och vår VD Niklas, fyller 50 år i helgen. Vilken fest han fixat till. Först äter vi lunch i morgon på Restaurang Ulla Winblad på Djurgården. Sedan drar vi oss tillbaka till fastlandet och intar Grand Hotell för en festmiddag, övernattning och frukost. Sedan händer en massa saker, som jag inte kan avslöja.

Det blir kul att åka på första långturen med lillbilen. Jag råkar utan GPS till båda ställena, men tar ändå sällskap av dotter och familj i Enskede. Jag är måttligt förtjust i storstadstrafiken numera. Inte att köra bilen och hitta fram, utan den hets som är i trafiken.

Jag har kört tokfort jag också, men inte nu längre. Mitt hastighetsrekord i Stockholm innehar jag på Valhallavägen. Då for jag fram i 150 km med min Alfa Romeo tidigt en morgon. Jag hade i många år två varningar för fortkörning. Då hade jag en försäkring som skulle ge mig privatchaufför om jag miste körkortet.

Vid ett annat tillfälle senare i livet, kom jag körandes söder ifrån på E4. Då ringer en så småningom blivande storkund. Som säljare glömmer jag allt annat runt omkring mig. Så engagerad i att sälja som jag var, gick det bara fortare och fortare, till någon sa till mig, du kör i 140 nu. Numera håller jag stenhårt på hastigheterna.


Åtgärder

Information

6 responses

13 08 2021
Husisblogg

Alla har ni varit yngre och förstod inte vilken fara hastigheten har. Men bra att ni människor lär er med åldern. Även min manlige ägare hade två varningar i sin ungdom och han lev också av med körkortet så han t o m fick ta om det. Inget han är stolt för nu..
Njut av alla festligheter i storstaden!
Allt gôtt

13 08 2021
Matts Torebring

Visst har vi blivit äldre och förståndigare med åren.
Det bästa

13 08 2021
Husbilen Coralen

Va kul för er alla,det kommer nog att bli århundradets 50-årskalas!

Ha det gott o njut vidare/SolKram

13 08 2021
Matts Torebring

Det blir säkert en fest att minnas. Kul att hela familjen kan samlas.
Sommarkram

13 08 2021
Monica

Åh så trevligt, då där gör vi också och vi har bott på Grand Hotel, ätit gott och en gång hade vi julbord där via jobbet med egen artist, så kul det var.
Mindre kul med trafiken, vi varit på liten tur igen och kom på 80-väg söder om storstan, ett rådjur hade nyss hoppat fram och det kom en motorcyklist och körde om och som jag tror en tjej åkande med, för långa lockar fladdrade under hjälmen och föraren körde minst 130 på slingrig väg och vi tänkte, ja vi förstår varför olyckor händer.
Men vilken fin idé med denna fest och att kunna träffas igen, blir så fina minnen. Ha det så jättebra!

14 08 2021
Vår husbilsblogg

Bra upplägg för 50-årsfirande. Vilken tur att firande nu är möjligt. Vår dotter fyllde 50 år förra året, det blev tyvärr ingen fest pga pandemin. Planen är att ha festen i efterhand, förmodligen till våren 2022.
Jag följer som regel hastighetsskyltarna, vill behålla och inte riskera körkortet som är en nödvändighet för mig.
Önskar er en minnesvärd 50-årsfest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: