Välkommen Oliver, nu är vi morfar & mormor & ”Linus på linjen” har fått en kusin

22 11 2009

Grattis Candra & Mikael till lille Oliver Torebring Marbenius!  Välkommen lille Oliver, lite drygt 2 kg, vår dotter Candra och Mikaels första barn. Visst är det helt otroligt, så pigg, född drygt 4 veckor för tidigt p.g.a. mamma Candra insjuknade hastigt i havandeskapsförgiftning och akut kejsarsnitt. Nu väntar vi på mamma Candra kryar på sig och att lille Oliver växer till.


Åtgärder

Information

Ett svar

29 11 2009
Sara Andersson

Hej och GRATTIS, vad härligt med en liten Oliver. Jag är så glad att det gick bra trots omständigheterna och vilken fin förtidig julklapp alla fick. Hälsa Candra och Mikael från mig är du snäll, jag hoppas att Candra kryar på sig och att allt går bra med lilla Oliver.
Kram Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: