Är det inte helt sjukt?

7 12 2021
Köpt receptfritt på Apoteket.

Nu hoppas jag att denna långa och tråkiga följetång är över, samtidigt som jag kanske delat med mig goda råd till någon annan medvandrare. Jag gick till Apoteket i byn och köpte dessa receptfria tabletter på inrådan av min Fysioterapeut. Denna tabletten är mycket snällare än Diklofenak, sa han. Jag tog två tabletter i går som startdosering och efter 12 timmar idag tog jag en tablett till. Vad hände sedan idag, jo jag kunde röra mig normalt igen och jag sprang till och med uppför trappan från lagret och det gör inte ont längre när jag reser mig från kontorsstolen. FANTASTISKT, efter bara tre tabletter. Jag fick rådet att trots detta fortsätta mitt träningsprogram.

Varför kunde inte min husläkare sagt detta till mig tidigare och jag hade sluppit ett halvårslångt lidande? Nu känner jag mig så otroligt glad att jag kan röra mig igen, men tycker det är helt sjukt att jag inte fått hjälp tidigare. Jag känner mig sviken!


Åtgärder

Information

4 responses

7 12 2021
Husisblogg

Man måste vara frisk för att vara sjuk.
Det handlar om att få en läkare eller annan person inom sjukvården att känna medkänsla. Som det ser ut idag är det många stafettläkare som ibland bara ska ”hämta hem sina pengar”, tråkigt men sant.
Nu får du som alltid ser framåt Matts glömma det gamla ox( glädja dig åt det nya.
Allt gôtt

9 12 2021
Matts Torebring

Ja nu har jag lärt mig en läxa, jag kommer inte anlita vården utan att stå på mig. Jag ska inte vara en köbricka som bara genererar pengar till kassan.
Det bästa

8 12 2021
Rolle o Carina

Tråkigt med läkare som inte riktigt engagerar sig i patienters problem!
Är nog som sagt ovan,de är bara ute efter snabba pengar många.
Hoppas det ordnar upp sig för dig framöver till det bättre.

Ha det gott/SnöKramar

9 12 2021
Matts Torebring

Som sagt jag har lärt mig en läxa, det gäller att stå på sig annars får man ingen hjälp.
God morgon kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: