Förberedande av flytt

2 05 2020
Uppsortering av flyttgods

Nu kände vi att det var dags att börja sortera upp, alla flyttlådor som vi haft förvarade i f.d. pannrummet på jobbet. Två pallar till köket, en pall vitrinskåpet, 1 pall vardagsrum, 2 pallar utemöbler med mera, lastade vi upp och plastade in. Birgittas piano får vara med en tid till och det är bara att rulla in.

På andra våningen har vi fyra rum fyllda med möbler och kläder. Det får vi förarbeta, ett par kvällar innan flyttbilen kommer. Detta blir bara att rulla in i Herdens stora garage och ta in kartong för kartong sedan. Möblerna kan vi ställa på plats direkt. En bäddsoffa till ett av gästrummen, samt nya sängar till gästrum nr 2, kommer direkt från Möbelmästarna.

Mycket kvar än att lasta ut.

Jag hoppas att Juneexpressen i Jönköping, har tid att hjälpa oss i slutet av månaden. Det kostar så lite med Rot- & Rutavdrag. Vi ska inte slita ut oss på en flytt till. Utöver detta har vi beställt flyttstäd av Villa Sjöviken. Med ”Rutavdraget” syns det knappast inte, att vi har fönsterrutor, när Pixans Städ gjort sitt.


Åtgärder

Information

6 responses

2 05 2020
Husisblogg

Ordning och reda med allt. Ja då blir också inflyttningen så mycket lättare.

2 05 2020
Matts Torebring

Det känns fantastiskt att ha Herdens stora garage att lasta in alla pallar i. Sedan är det bara att ta en kartong i taget in till ladan.

2 05 2020
Rolle o Carina

Bra ni tar flytt och städhjälp,ni behöver vila upp er lite nu framöver!
Så kul det måste bli att få flytta in i ”Sjöviken” framöver 😁👍

Ha det gott/Sol o molnKram

2 05 2020
Matts Torebring

Om möjligheten att bygga och flytta, kommit tidigare i livet, hade det inte blivit så extremt bra som det blir nu. Nu har vi plats att ta emot gäster i den största ”Morrisen”.
Vårkram.

2 05 2020
Vår husbilsblogg

Nu börjar det bli riktigt nära till inflyttningen, förstår att mycket av era tankar går åt till att planera för en smidig flyttprocess där så många lådor som möjligt hamnar på rätt plats. Bra att ni tar hjälp med både städning och flytten. Jag tror att ni kommer att ha fullt upp ändå.

2 05 2020
Matts Torebring

Under en tuff julrusch beställde jag hemstädning av hela huset. Birgitta sa efteråt, en bättre julklapp kunde jag inte fått. Jag hoppas hon känner samma denna gången. Det hade varit extra roligt, om det hade blivit en inflyttningsfest, tillsammans med hela familjen, men det törs vi inte. Vår dotter & familj jobbar i Stockholms innersta city. Det kommer att kännas underbart med en riktig flyttbil, trots att vi flyttar bara 3 km.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: