Placera ut badrumsmöblerna

1 05 2020
Placera ut badrumsmöblerna så monterar jag, sa Oskars Rör

Hela badrumsinredningen fanns i vårt stora garage. Allt mitt uppe i markarbetet utanför. Placera ut badrumsmöblerna så monterar jag, sa Oskars Rör. Klart jag ville spara tid, med att bära in och placera ut det.

Minsann inga lätta paket att bära in

Det var minsann inga lätta saker ett bära in. Jag bad Birgitta om hjälp, men fick svaret… ”Det går inte, jag orkar inte, du får ta det själv.” Så blev det!

Detta var så mycket jag orkade.

Vi har valt Westerbergs Afton till båda badrummen.

Detta var det mest tunga av allt.

Detta paketet var tyngre än tungt. Många villor har bara ett badrum, så har vi aldrig haft det och jag skulle inte tumma på det nu heller. Gästbadrummet är lite mindre, och har fått lite mindre möbler. Ingen överdriven lyx, mest funktion och kvalité.

Nu känns det som att vi ser slutet på allvar…. Trevlig helg till er alla.


Åtgärder

Information

10 responses

1 05 2020
Husbilen Coralen

Det var värst,med en stor säckkärra hade allt gått lättare Matts!
Men det närmar sig inflyttning mer och mer nu 🙂

Ha det gott/1:a Maj Kram

1 05 2020
Matts Torebring

Kärran var kvar på jobbet och plattsättaren hade tagit med sig sin hem. Då får den gamle skogsarbetaren ta tag i igen.
Störtskurar & Kram & God 1:a maj

1 05 2020
Nils-Åke Hansson

Det går fram med storm steg. På måndagskväll kan du duscha efter du har städat undan kartongerna!

1 05 2020
Matts Torebring

Det var en kul kommentar, du tog mig på på ”bar gärning”. Så långt hade jag inte tänkt.

1 05 2020
Husisblogg

Vilken tur att jag och ägarna varit med från början, för det går undan.
Hoppas ryggen och kroppen höll för alla lyft.
Fortsatt trevlig helg!

1 05 2020
Matts Torebring

Du är beundransvärd Husis, inte nog med att du följt oss varje dag, du har dessutom kommenterat varje dag. Trots att jag börjar vara lite äldre, är jag fortfarande ganska stark. Det man gjorde som ung, det sitter kvar. Ha en riktigt bra weekend

1 05 2020
Monica

Hjälp vad tungt! Och lyft nu inget mer sånt! Men roligt att få mer och mer på plats och snart är allt där. Ha en riktigt fin helg, stretcha ut ryggen försiktigt och lata dig lite också 🙂

1 05 2020
Matts Torebring

Visst är det otroligt spännande nu, att se färger och mönster väva samman. Jag har varit nästan obegränsat stark, ända sedan jag var i tio års åldern. Kanske har det varit en svaghet, att alltid utsätta sig. Jag märker sällan av tunga lyft. Ha en fortsatt god weekend.

1 05 2020
JoY

Oj Akta ryggen.

1 05 2020
Matts Torebring

Jag har aldrig känt av ont ryggen, på grund av tunga lyft. Men visst borde man vara försiktig numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: