Tack Lövsta Trähus

5 08 2020

Tack Henning & Per-Anders

Lövsta Trähus är ett lite mindre trähusföretag i Aneby Kommun, som levererar exklusiva villor och fritidshus. En bättre samarbetspartner får man leta efter.

Jag bjöd in dessa två av mina samarbetspartner på bygget i eftermiddag. Ni måste komma och se hur bra allt blev, sa jag. (Naturligtvis glömde jag fota). Henning har varit helt fantastisk att jobba tillsammans med i valet av byggmaterial. Per-Anders är ägare till Lövsta Trähus.

Det hade inte blivit det hus som jag ville att det skulle bli, utan Hennings hjälp. Beställning förmiddag, leverans eftermiddag, så har det varit många gånger. Dessutom bara två km bort. För mycket av en vara, retur dagen efter.

Naturligtvis vill de först och främst sälja sina egna hus från fabriken. Vi var inte riktigt ett pilotprojekt, men nästan ändå, att få leverera ett helt lösvirkeshus. Till att börja med beställde jag en måttanpasad husstomme, fasadbräder, takpannor, innerväggar, kök, tvättstuga, innerdörrar och garderober. Takstolar, fönster och ytterdörrar hade jag en egna kontakter på.


Åtgärder

Information

6 responses

5 08 2020
Husisblogg

Trevligt att ha att göra med lite mindre bolag. Kan ibland få en bättre relation och som kund är man inte bara en bricka i spelet.
Men säkert så ni också sköter ert bolag, ta hand om alla kunder.
Allt gott.

5 08 2020
Matts Torebring

Ja visst är det trevligt, jag gillar inte stora multiföretag. Jag hoppas att vi mindre företagare ges utrymme i framtiden.

5 08 2020
Rolle o Carina

Tur dom finns dom mindre,och så bra med nära kontakter med!
Oftast bättre än dom större drakarna 🙂

Ha det gott/DalaKram

5 08 2020
Matts Torebring

Jag kunde till exempel ha valt betydligt billigare fönster och dörrar, om jag valt ett multiföretag som leverantör. Jag vill inte ha deras produkter.
Augustikram

5 08 2020
Vår husbilsblogg

Det är en klar förmån att ha ett sådant företag på nära avstånd när man ska bygga ett sådant hus som ni ville ha. Jag tycker att det är otroligt starkt av dig Matts att ha klarat av att vara både beställare och byggledare under hela byggprocessen. Samtidigt som du har haft ett jobb på företaget att sköta.

6 08 2020
Matts Torebring

Helt fantastiskt skulle jag vilja säga, att få ha Lövsta som byggmaterial leverantör. Jag tog in lite offerter från ”Deprimera” men det blev inget med dem. Flera veckors väntan och ändå inte bra.
Bygga villa var egentligen ett litet projekt, trots att jag gjorde mycket praktiskt arbete. Bygget på jobbet var däremot mycket stort. Det var bara en vecka emellan byggena, så nu har jag tänkt ta det lugnt ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: