Äkta sommardag i kortärmat

6 08 2020
Vår campingtomt till vänster i bild

I eftermiddag var det ljuvligt att cykla hem från jobbet, i kortärmad skjorta. På cykelsadeln drömde jag mig tillbaka på en cykeltur, nära intill den bästa camping som vi gästat i Frankrike, Camping Ardechoice, plats nummer fem, av bästa campingar i Europa.

Här glömde jag min dyra kamera ute under markisen över natten. På morgonen låg den kvar. Då trivs Matts.

En cykeltur ut på landet

Vi skulle cykla och titta på en grotta. Konstant uppför i mer än en timma. Birgitta var helt slut, trots elcyklarna. Det var stekhett ute! Jag cyklar före och kollar om jag hittar vatten i byn. Då hittade jag en ensam restaurang bland en handfull hus. Det visade sig vara en prisad restaurang.

Vi mötte en av Frankrikes bästa restauranger.

Vi blev så vänligt mottagna och tjejen såg hur slut Birgittas var och kom med vatten och gav oss bästa bordet.

En fantastisk plats för hungriga människor

Flera gånger har tänkt, hur ska jag komma tillbaka hit? Här skulle jag vilja fira en högtidsdag med familjen.

Det blev både middag och vatten

Stackars Birgitta, men hon fick god fisk med äppelmos, crossiant, morötter och ett risknyte.

Orienteringstavla

Åtgärder

Information

4 responses

6 08 2020
Monica

Visst är det roligt att tänka tillbaka på vackra platser och upplevelser, de bara kommer över en plötsligt och man blir glad. Birgitta ser glad ut och så skönt med fint bemötande, en lisa för själen. Ha det så fint, nu ska det visst bli fler sommardagar. Vi varit på ett äventyr och bott bland hästar, kor och får, så avkopplande och lugnt.

7 08 2020
Matts Torebring

Jag gör sällan tillbakablickar, det som varit har varit. Fast jag har en handfull guldkorn som jag aldrig glömmer. Detta är ett av dem. Jag måste plocka fram några till.
Njut av den svenska sommaren när den är som bäst och ha det bra.

8 08 2020
Rolle o Carina

Härligt med värme,men runt 30 räcker ju gott och väl det!
Soliga hälsningar från Ostkusten/Kram

8 08 2020
Matts Torebring

Vad skönt att vi fick dessa underbara sommar dagar att tya med oss i minnet när höststormarna kommer. Sommarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: