Blir detta sista helgen i bussen?

24 05 2020
Vår symbol i bussen för Fred & Vänskap

Nu har vi sett dessa betongväggar framför oss, i cirka 220 dygn hittills. Faktiskt har det gått riktigt bra, tack vare det fantastiska servicehus som vi har. Fast nu räcker det, vi vill se grönskan i naturen, vi vill komma och se sjön. Själv har jag insett, jag skulle aldrig kunna bo i husbil året om.

Vi är så spända på slutbesiktningen av vårt nya boende, på onsdag morgon kl. 8, i veckan som kommer. Kommer alla hantverkare att vara klara? Mest orolig är jag för elektrikerna, som har lyst med sin frånvaro, när jag förväntat mig, att de skulle vara på plats.

Snickarna har garderoberna kvar i vårt sovrum, samt alla golvlisterna. Vår golvläggare har golvet i klädkammaren kvar samt en hel del fogning kvar. På tisdag är det planerat att Pixans städ kommer. Skulle vi mot all förmodan inte få godkänt, har vi över 80 m2 garage att ställa möblerna i på torsdag, när flyttbilen kommer. Fast det går jag inte med på, vi måste får bärhjälp in med de tyngsta möblerna.

Jag har en fråga kvar till oss själva! Hur länge kommer det att dröja, till dess att vi åker med bussen, från en sjö hemma, till en annan sjö borta?


Åtgärder

Information

10 responses

24 05 2020
Husisblogg

Vilket fantastiskt boende ni ändå haft under denna tid, även om ni inte haft en sjöutsikt.
Men hoppas snart att HERDEN får komma ut på en riktig rejäl runda.
Lycka till på onsdag!

24 05 2020
Matts Torebring

Ja hade vi klagat på detta boendet som vi haft under, höst, vinter och vår, hade du med all rätt måst ge oss stryk. Nu vill vi ändå bara komma ut i det fria. Vi hoppas att det blir några två timmars rundor under sommaren.

24 05 2020
Rolle o Carina

Ni har en spännande tid framför er nu att få flytta in,underbart!
Fast ni har ju bott exemplariskt i ”Herden” också och nära allt.
Men nog tror vi att få flytta in i nytt drömläge och helt nytt slår
boendet ni haft under tiden huset byggts upp!

Lycka Till Kramar

24 05 2020
Matts Torebring

Ni får Alla Rätt på ert inlägg. Visst har vi haft det bra! Fast ni vet ju själva, ni längtar från den ena sjön till den andra. Ha det gott kramar

24 05 2020
Unni Dan

har varit fantastiskt spännande att följa bygget. vackert hus med ett fantastiskt läge. har du sparat lite material för fågelboxar?

24 05 2020
Matts Torebring

Vad kul att du rest med oss. Jag kan bara hålla med, det blir ett fantastiskt ”äldreboende”. Jag har nog ett antal fasadbräder kvar, som skulle passa till fågelholkar. Ha det gott!

24 05 2020
Vår husbilsblogg

Nu är det minsann väldigt nära till slutfört bygge och dags för inflyttning i ert sprillans nya fina hus. Vi gläds med er och hoppas att allt är klart till på onsdag och besiktningen. Lycka till !

25 05 2020
Matts Torebring

Tack Lars! Ja nu är det bara ett par dagar kvar till den Stora dagen. Våra hantverkare har lovat att bli klara med ”ladan” senast i morgon. Spackling och målning av garaget på insidan får vänta ett par tre veckor. Ha en bra vecka ni också!

25 05 2020
Monica

Spännande vecka ni har framför er. Och vad härligt att flytta in allt det nya vackra till både pingst och Mors Dag, vilken vacker tid och fint minne av de helgerna. Nu får Birgitta verkligen en egen dag, ni får fira ordentlgt. Ja jag ser er redan där för säkert går allt finfint med logistiken men önskar ett extra lycka till. Ha det riktigt bra!

25 05 2020
Matts Torebring

Tack Monica, för alla positiva kommentarer. För två år sedan fick Birgitta en Concorde husbuss i Mors Dags- & 50 årig förlovnings present att dela med mig. Nu får hon ett helt nytt hus att dela med mig också. Ett helt fantastiskt ”äldreboende” för oss båda. Det är Birgitta värd, efter alla uppoffringar som hon gjort genom livet. Jag ser redan hur golv och tapeter smälter samman, hur ska det då inte bli när möblerna kommer in. Ha det så gott du bara kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: