Elektriker, rörmokare & snickare

4 03 2020
Sista fasadarbetena.

På insidan av ladan, kommer inte våra snickare åt något mera jobb just nu. Bra att de sparat lite utejobb. Där inne finns nu istället två duktiga elektriker från Midroc. I garaget får vi upp mellanväggen, mellan förråd/teknikrum och garage. Värmepumpen skall stå ute i förrådet, tillsammans med lillbilen, men med en vägg emellen. Sedan har vi lagt en kulvert in till ladan. På så sätt får vi ett helt tyst hus, bara kylan kan komma att susa lite sommartid, om det blir varmt.

Hela vårt bygge består av proffs, det har jag beskrivit innan och det bara fortsätter. Helt fantastiskt att sitta med Midroc och ljussätta hela huset på dataskärmen, både inne och ute. Samtidigt som vi plockar in mer belysningspunkter ökar lumen i rummet. På dataskärmen ser vi att en belysningspunkt får ta till exempel, 23 minuter att montera och kostnadern på offerten stiger i kronor. Nu är allt spikat och klart.

I morgon kommer Oskar rörmokare

I eftermiddag hade jag byggmöte med Midroc och kontrollerade alla elritningar, 186 timmar har de på sig att bli klara. Själv städade jag upp och gjorde fint efter byggmötet. Om jag inte städat rent, hade Oskars Rör inte haft mycket plats att vara på. I morgon kanske han kommer att smygstarta värmen i ladan.

Bilden är tagen inne i tvättstugan. Här kommer Oskar att koppla samman golvvärmen i ladan och ute i garagen. Ovanför alla dessa rör, kommer Midroc att installera en elcentral. Redan kommer det ner mångas rör från vinden. All fönsterbelysning kommer att styras ev Astro ur.


Åtgärder

Information

4 responses

4 03 2020
Rolle o Carina

Ja det är många rör och kablar att hålla reda på i detta bygge!
Tur ni har anlitat proffs som vet vad dom gör 🤪🤪

Ha det gott/SnöKram

4 03 2020
Matts Torebring

Ja visst är det mycket kablage, slangar och mycket special tyckte Midroc. Vi har proffs hela vägen.
Byggkram

4 03 2020
Husisblogg

Det är som vanligt, både jag och ägarna väntar spänt på att få se huset färdigt här.

5 03 2020
Matts Torebring

Fantastiskt att du hinner hälsa på oss precis varje dag och dessutom lägga ett brev i brevlådan, eftersom vi inte är på bygget på kvällarna. Bra jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: