Snurrat runt hela dagen

12 12 2021
Jag har kört Inplastningsmaskinen hela dagen.

Jag kände på något vis att det låg i luften när jag vaknade tidigt idag. Vår medarbetare Mikael som normalt sköter denna maskinen måste få hjälp. När packlinan för våra Tomtelådor går för fullt, blir det massor av pallar att sortera upp och plasta in. Jag hade lämnat kvar mina grovarbetarkläder på jobbet och det var bara att hoppa i dem direkt. Trots att jag mest stått still vid maskinen, pallarna ska dock hämtas och placeras rätt när pallen är klar. När kvällen kom vid halv sex tiden hade jag gått 23 000 steg idag. Till slut kunde jag inte titta på pallarna när de snurrade runt, då blev jag nästan yr.

Färdiga pallar för leverans till hela Sverige.

Vår Tomteverkstad är trång till dagens volymer, trots att vi har 1000 m2 kylrum och sex meter högt till tak. Till slut blir det nästan omöjligt att hitta en plats att ställa den färdiga pallen på. I morgon kan vi börja lasta ut och då blir det plats igen. Avgående gods står i tre våningar högt på lagret.


Åtgärder

Information

6 responses

12 12 2021
Husisblogg

Även om du passar i de kläderna Matts så hoppas ändå jag och ägarna att du ska slippa ha på de för ofta.
Den mängden steg har ändå respekt med sig.
Allt gôtt

13 12 2021
Matts Torebring

Jag har två klädtyper som passar mig perfekt. Det är säljarkostymen och det är mina värsta grovarbetarkläder, när jag knappast inte är igenkännlig. På bilden är jag lite mitt emellan.
Det bästa

13 12 2021
Solan

Hej i tomtestugan!
Ojoj, så mycket gott det rullar ut från ditt företag i juletider…
Luciahälsningar från Solan

13 12 2021
Matts Torebring

Hej Solan! Du dyker upp som en sol i mörkret. Ja det är ”sjukt mycket,” som en anställd uttryckte det om alla utleveranser just nu.
Allt gott önskar Tomtefar.

13 12 2021
Rolle o Carina

Oj va steg du gått,nu är du ju värre än mig faktiskt! 🙂
Hoppas du lugnar ner dig lite nu och inte stressar på.

Ha det gott/TöKram

13 12 2021
Matts Torebring

Visst är det märkligt, nu har jag inget ont i benet efter detta.
Digitalsa braskramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: