Jag har saknat inspiration

13 12 2021
Nu hittar mjölk- & sop- & postbilen till oss.

Jag har gått med värk och stelhet i kroppen under så lång tid, att jag har saknat inspiration för att dra igång något extra. Efter midnatt vaknade jag och hade så vansinnigt ont i höger höft, för att sedan inte kunna somna om förrän strax före uppdags. Ja tänker man då, det är frukten av allt arbete i helgen. Så när jag gick hem från jobbet i kväll, kände jag inget ont någonstans. Då firade jag med att sätta upp en av de många ljusslingor som jag har liggandes. Nu kommer jag att montera mera, jag väntar på en (stor)leverans….

Nu hittar i alla fall både mjölk- & sop- & postbil till oss….


Åtgärder

Information

6 responses

13 12 2021
Husisblogg

Hoppas också att all din träning ger resultat så du ska slippa värk.
Vad fint det blev med ljusen vid brevlådan.
Allt gôtt

14 12 2021
Matts Torebring

Ja det hoppas jag med och jag förstår inte att man skall behöva vänta så länge på hjälp. Skönt med huset i mörkret.
Det bästa

13 12 2021
Monica

Så fint! Och du har gått så otroligt mycket på jobbet så det kommer efter med värk men så skönt att det känns bra ikväll. Och så skönt när ni får jullov. Ta hand om er på alla sätt och fint nu när det lyser varmt i trädgårdar och fönster. Här är snöslask, sand, halka och dimma om vartannat men vi hade ju rejäl vinter ett tag och skönt ska det bli när det ljusnar lite och dagarna blir längre.

14 12 2021
Matts Torebring

Snart sagt alla har någon extrabelysning ute i juletid och jag ville inte vara sämre. Ja nu hoppas vi på en fin jul med hela familjen efter denna hektiska tid på jobbet. Nu vänder det fort mot ljuset igen.
Det bästa till er.

14 12 2021
Husbilen Coralen

Fint med lite ljusslingor i mörkret som lyser upp vårt mörker!
Men snart så vänder det,nästa tisdag nämligen,Yippie! 🙂
Bra att du slipper värken,men ta det lugnt och inte slit för hårt.

Ha det gott/WalkingsKram

14 12 2021
Matts Torebring

I stort sett alla utom vi har ljusslingor ute, men nu har vi lite extraljus vi också. Mer ska det bli, bara jobbet lugnar ned sig lite.
Digital kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: