Drömmar blir verklighet

15 06 2017

Idag blev jag rörd, och nästan tappade rösten. 

Skärmavbild 2017-06-15 kl. 18.51.48

Ibland drömmer jag och lever bus på natten, det hoppas jag inte göra här.

Idag fick jag vårt registrerings nummer, på vår nya Kabe 910 QB Imperial husbil. Jag trodde knappast det var sant. Matts Torebring Pettersson ***. Detta passade bra, min Birgitta är född Pettersson. På tisdag morgon är besiktning inbokad på förmiddagen. Är det verkligen sant, sa jag. När jag berättade det för min familj hade jag svårt att hålla glädjetårarna tillbaka. Sedan återstår att se om jag hinner få EP luftfjädring monterat före midsommar.

Väntan har varit otroligt lång, hela nio månader. Ändå har vi tagit det med ro. Vi har gjort småresor i helgerna, vi har grejat hemma och kunnat se vår ”nya trädgård” växa fram. Det har varit så spännande.

Skärmavbild 2017-06-15 kl. 18.50.37

Under alla år jag varit med och drivit vårt företag, har vi haft samma devis. ”Endast det bästa är gott nog”. Riktiga märkesprodukter som kunderna kan lita på. Ett stort kafferosteri som vi samarbetar med uttryckte samma sak. ”Vi säljer bara Premium produkter, det andra får andra sälja”. Arvid Nordqvist.

Min tacksamhet vet inga gränser, över att detta blev verklighet för oss. Min uppväxt var extremt fattig. Lyckan var stor, när jag arbetat ihop pengar och kunde köpa mina första egna kläder 15 år gammal.


Åtgärder

Information

16 responses

15 06 2017
husisblogg

Vad härligt att er väntan snart är över, gläds med er!
Mina ägare hade också stor glädje när de köpte mig även om jag är några år. Men känslan av att arbetat och gnetat ihop mig var stor.

15 06 2017
Matts Torebring

Kanske sätter vi dubbelt så stort värde på den nu, efter alla denna väntan. Vi har bestämt oss för att stortrivas. Tacksamheten över hälsa, arbete och möjligheter är stor.

15 06 2017
Nils-Åke Hansson

Det absolut bästa har jag haft i en Carthago e-line 2006.( Efter det datumet blev det dussinvara ) Och är så nöjd med vår plåtis som snart har rullat 4000 mil på två år.
MEN gratis till att nu äntligen har snart ha bilen hemma.

15 06 2017
Matts Torebring

Det kan vara lite skratt retande, som nu när vi gjort helgutflykter med vår Hyundai Tucson. Den vänder nästan runt på minsta lilla väg. Vår husbil med sin långa hjulbas, tar hur mycket plats som helst. Så jag förstår er.

15 06 2017
Rolle o Carina

Ett tidigt Grattis till er då,vår väntan blev också liite längre!
Men vad gör det nu då vi har ”Vår” Bästa Bobil på tomten 🙂

Snart rullar den igen….Underbart skall det bli!

SommarKram

15 06 2017
Matts Torebring

Tack, tack. Ni är nöjda och glada och vi också! Visst är livet underbart roligt!
Stora sommarkramar

16 06 2017
Lennart

Vi gratulerar nu så kanske vi hinner en gång till.

GRATTIS!

Kram

16 06 2017
Matts Torebring

Tack & Bock & Har du också ställt dig på väntelista?
Kram

16 06 2017
Lena & Jan

Förstår att er väntan är oliidlig! Min enda tröst; DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE. Ni är levande bevis på att ALLT behöver ej och ska ej gå fortare än fort, människan behöver tid till eftertanke vill jag mena! Ha båda ännu en god helg före… 🚍

Ang reg.nr; köpte jag mig en MC just fyllda 40 (ville spendera färre kulor på bensin) för att köra mellan Eslöv-Kulla Gunnarstorp, då fick jag nr. jag drömde om ”KULxxx” siffrorna har jag glömt! Fick en dekal av maken att sätta på tanken ”Snälla flickor kommer till himlen Andra hur långt somhelst”.

16 06 2017
Matts Torebring

Tack Lena. Du är alltid så insiktsfull. Nu vet vi att det är verklighet i alla fall. Ditt reg, nr. var extra KUL. Säkert har jag ägt, brukat och kört 100- tals olika bilar privat och genom jobbet. Ett enda reg. nr. kommer jag i håg än idag. EMS 135. Det var reg numret på min Scania i början av 70- talet, som skulle tankas i tid och otid. På den tiden var man tvungen att uppge numret vid varje tankning.

18 06 2017
helenavitexo

Men åh, stort stort GRATTIS! Vad härligt att väntan äntligen är över! Och fantastiskt med registreringsskylten – det måste ju vara ett tecken! 🙂

18 06 2017
Matts Torebring

Ja Tack snälla. Nu gläds vi verkligen. Jag blev, som jag skrev, rörd över att äntligen fått ett reg. nr.

18 06 2017
tiaregndroppen

Härligt! Äntligen får ni komma ut på ”vägarna” igen och njuta 🚍😎 . Grattis!!! 🥂

18 06 2017
Matts Torebring

Tack snälla! Det har varit spännande också, att vara hemma och bygga vidare på ”vår trädgård”. Men själen behöver komma ut och komma bort.

20 06 2017
Elisabeth

Stort grattis! Hoppas allt ordnar sig innan midsommar! Nu är väntans tid över och många nya platser kan upptäckas!

20 06 2017
Matts Torebring

Tack snälla! Det hoppas jag också. Sista budet med husbilen är leverans nu på torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: