-12 grader på Framtidsvägen!

28 02 2020
Utsikt från vardagsrummet

Jag skulle vara ute och jobba idag hade jag planerat. Jo, det gick jättebra trots kylan, men vid frukost fick jag torka mina kläder, jag var svett! Nu längtar jag ut, till alla mina djur ute på landet, kossor, hästar och svanarna. Märkligt att inte sjön lagt sig i natt, när det varit så kallt! Det var väl uppvärmt!

Fyra snickare och Matts på plats idag

Större delen av denna veckan, har jag haft fyra snabba och duktiga snickare. Idag blev vi fem med mig. Oj, vad mycket som hänt. Det blir massor av städjobb och förarbete, som jag gör för snickarna. I morgon måste vi flytta två virkespake, ut från ladan in till garagen. Det har Birgitta lovat att hjälpa mig med. Vardagsrummet har jag kvar att städa också, det är extremt fullt av byggrester.


Åtgärder

Information

4 responses

28 02 2020
Rolle o Carina

Oj ni har ju mer vinter i södern än vad vi har,ingen snö här tack o lov!
Vi kom hem till -11,5 grader……Burr så kallt från sköna värmen!
Våra kroppar gillar inte kylan längre tyvärr,trivs bäst i värme 🙂

Ha det gott o städa lugnt/Kram

28 02 2020
Matts Torebring

Vi får glädjas med alla som tar fram skidorna nu. Nu kommer skidorna på fötterna för många. Mentalt tycker jag att det känns skönt, att det blev vinter till slut. Rent praktiskt hade de varit bättre regn.

28 02 2020
Husisblogg

Ni hade nästan dubbelt så kallt som hos mig. Men både jag och ägarna tyckte sju grader räckte. Ni hade dessutom bättre väder för hos mig har det varit en grå och tråkig himmel.
Trevlig helg önskas från mig och ägarna!

28 02 2020
Matts Torebring

Visst blev det överraskande kallt. Någon hade till och med -16 grader. När Herden kommer in i värmen, får det bli vilka vintrar som helst, bara jag vet att inget fryser sönder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: