Ingen panik, alla på en gång!

11 05 2021
Tegeltak och dagvattenrännor till vårt Attefallshus

Strax före halv tolv idag ringde min byggmaterial leverantör. Jag har en pall med takpannor, och lite dagvattenrör till dig. Jag hann bara säga tack så mycket. Några minuter senare ringde PostNord, vi har ett lass växter från Eggert Plantskola i Tyskland till dig. Kanon jag kommer på minuten, svarade jag.

Taxus Baccata Repandens

Jag hann bara öppna kartongerna, så ringer min trädgårdsmästere Roine. Vi är på väg till dig nu, har växterna kommit?

Redan i jorden

Här grävde jag upp gräsmattan i våras och gjorde ett djupt planteringsdike. Jag har velat fram och tillbaka, vad jag skulle göra med tomtgränsen mot badviken. Till slut blev det krypande Idegran, Taxus Baccata Repandens. Dessa blir max 50 cm höga, ett par meter breda och kommer inte att skymma badviken. Tyvärr hade PostNord med sig bara tre av fyra paket. Hoppas den sista kommer i morgon.

Thuja Smaragd till vår uteplats

Här hade jag planerat för ett vindskydd, men ångrade mig, det blev Thuja Smaragd i stället. Vindskyddet hade sett ut som en barnhage. Detta blev jag jättenöjd med.

Efter ett år och nio månader har vi alla TV kanaler igen
.

Nu hade det gått tjugo minuter till, när telefonen ringer. Hej, det är Johan på Midroc, jag kommer om fem minuter och installerar internet hos er. HELT OTROLIGT FANTASTISKT, vi har stått ut med att vara utan alla tv kanaler i ett år och nio månader på dagen. Vi har hankat oss fram med Webb Tv på min dator, utom när vi bodde i husbussen i åtta månader. Då hade vi tre kanaler.


Åtgärder

Information

6 responses

11 05 2021
Husisblogg

Det blir nog bra och passar in bland det övriga, Attefallshuset. Nu snart ska det väl bli färdigt också.
Tänk vad bra när man kan ändra sig om det inte känns så som man tänkt sig från början.
Allt gôtt

11 05 2021
Matts Torebring

Nu ser jag fram emot att alla investeringar är klara. Nu bör vi kunna njuta av tillvaron hoppas jag.
Det bästa

11 05 2021
Nils-Åke Hansson

Taxus Baccata Repandens kommer att bli fint i slutningen. Det var mycket på en gång idag .

11 05 2021
Matts Torebring

Det blir så stressigt när det saknas paket. PostNord är inte roliga att kontakta. Detta kommer att bli bästa tänkbara. Ha det gått på resan.

11 05 2021
Husbilen Coralen

Vad skönt med leveranserna och ni fått alla TV-kanaler igen!
Bättre sent än aldrig,men lite för lång leveranstid bara!

Ha det gott/Kvällskram

11 05 2021
Matts Torebring

Det var ett milt uttryck, lite lång leveranstid. Nu finns det i alla fall inne.
Vår kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: