Kortärmat

10 05 2021
Utanför vårt sovrumsfönster.

Vi satt i cafeterian på Länssjukhuset Ryhov, vid halv tio- tiden på morgonen. När jag tittade ut genom fönstret kom en äldre dam körandes på en rullstol, med en person sittandes i. Jag hajade till, för damen som körde rullstolen, hade bara en kortärmad blus på sig. Är det äntligen vår? Ja det är sant, nu är det vår tur att få njuta av vårens värme.

Jag fick idag göra ett av tio- talet återbesök, under två och ett halvt år framåt. Fantastiskt vilken personal jag möter hela tiden, vilken hjälp och uppmuntran jag får. Vad har varit värst under denna resan? frågade min sexologi idag. Naturligtvis min Sepsis (blodförgiftning) under hösten, den var riktigt otäck och tankarna som kommer efteråt, svarade jag. Men prostata operationen fortsatte hon, var du inte orolig? Jo det var jag, sa jag, var ska jag parkera bilen? Läkarna ingav ett sådant förtroende att jag var inte minsta orolig.


Åtgärder

Information

8 responses

10 05 2021
Monica

Otroligt skönt när det fungerar så bra och tryggt också. Ha en riktigt fin vårvecka nu, vi blev lite lurade kände jag för inte var det så varmt som jag trodde, hoppas på i morgon att ☀️-en värmer mer.

11 05 2021
Matts Torebring

Jag är minst sagt jättenöjd. Det kommer att ta nio månader för kroppen att läka alla sår, fick jag till svar igår. ”Vissa delar” upp till tre år. Jag är glad att jag lever, det är huvudsaken.
Bästa vår veckan till er.

10 05 2021
Husisblogg

Vad trevligt det är att höra att sjukvården fungerar när den väl ska göra det. Det är så många andra tråkiga historier som ofta dras upp om sjukvården, men du är ändå ett bevis på att allt inte är dåligt.
Vad härligt med värme, det bara slog om samtidigt som ägarna pysslade om mig igår.
Allt gôtt

11 05 2021
Matts Torebring

Jag känner verkligen att jag fått en fantastisk vård, allt mitt uppe i en stor pandemi.
Det bästa

10 05 2021
Nils-Åke Hansson

Idag har vi haft försmak av våren. Parkering på lasarettet tycker ja är bökigt, nu är ja bara chaufför så om det inte finns plats så kör jag en runda och hämtar Birgitta när hon är färdig. Lite uppmuntran efter det du har got igenom behövs verkligen .

11 05 2021
Matts Torebring

Tack, jag är tacksam över all den vård jag fått med något undantag. Är någon av de olika automaterna lika varandra? Alltid något att räkna ut, eller ladda ned. Klokt sv dig att åka runt om det inte finns plats.
Allt gott

11 05 2021
Rolle o Carina

Instämmer med vården,jag har oxå fått bra vård med allt det
tråkiga jag oxå gått igenom ni vet,tur det finns hjälp!
Ja inte har vi fått nån värme som er direkt,mest regn här.
Idag har vi runt 15-16+ dock,hoppas på värmen hit med 🙂

Ha det gott i värmen/VårKram

11 05 2021
Matts Torebring

Ja du om någon vet, hur det känns att bli bra omhändertagen. Man är ganska hjälplös i vissa situationer.
Vår kram till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: