Nu kan vi äta & dricka vackert i bussen

9 05 2021
Det blev en ny servise från Forsbergs i helgen

Riktiga bestick och glas har vi haft den största delen av vårt husbilsliv. Tallrikar och skålar har vi nog alltid haft melanin, beroende på tyngden i skåpen. Vi har sista åren tyckt att mycket har varit ganska snygga serviser, men inte riktigt bra ändå. Nu hade Forsbergs fått in en ny service som kändes klockren. Den passar till träet i bordet.

Om vi tar det från början kommer tabletten på bordet från Målerås Läder, besticken från oss på Torebrings och Rejka, Gense, Ölglasen 47 cl från Torebrings, serien Cabernet, ljusstaken från Orrefors och servisen från Forsbergs Fritidscenter. Serien Cabernet är extra starka glas och har klarat flera tusentals mil i Europa, på de sämsta vägar.

Vi myntar alltid uttrycket på jobbet, ”Vi vill att alla ska äta och dricka vackert”. Jag försöker så långt det är möjligt att alltid hitta harmoni i färger. Denna gången blev jag verkligen nöjd med resultatet. Servetten stöter mitt öga något, men det var det enda jag hade i bussen.


Åtgärder

Information

13 responses

9 05 2021
Rolle o Carina

Snyggt,nu smakar maten ännu bättre i er ”Herde” när ni är ute!
Och då vill ni nog ut mer ändå kanske framöver 🙂

Ha det gott/RegnKram

9 05 2021
Matts Torebring

Ja visst kommer det att smaka gott nu, ögat äter lika mycket som magen.
Vår kram

9 05 2021
Lilian Wennergren

Hej! Följer din blogg emellanåt. Jag läser ofta att Du har beställt och Du har köpt och nu senast har Du hittat en ny service! Är inte Birgitta intresserad för jag ser sällan att det är VI som bestämt??

9 05 2021
Matts Torebring

Hej & tack för ditt inlägg. Det är nog mest ett skrivfel, självklart är Birgitta med och säger sitt. Fast det är nog oftast jag som tar initiativet. Dukar gör jag så gott som alltid, påskyndar att köpa porslinet och att välja gardiner (nu har vi inga) har nog alltid varit jag. Jag gör inget utan att vi är överens.

9 05 2021
Husisblogg

Självklart ska det vara fint i HERDEN, Hos mig äter ägarna numera riktigt porslin och självklart med riktiga glas.
Allt gôtt

9 05 2021
Matts Torebring

Då har du ett tungt lass att bära åt dina ägare. Det finns ju gott om porslin som är lite tunnare och inte så tungt. Visst är det roligt att äta och dricka vackert.
Allt gott

9 05 2021
Nils-Åke Hansson

Maten smakar godare på vanligt porslin, men man slipper disken med papper. Ser fint ut det som var dukat.

10 05 2021
Matts Torebring

Vad roligt att du är med igen. Visst ska det vara riktigt porslin.
Då blir allt gott!

10 05 2021
Monica

Trevligt att ha det snyggt och vackert runt omkring sig var man är. Det där ser fint ut säger jag som verkligen vill ha det fint vid dukat bord. Jag sätter mig aldrig i någon röra utan varje kväll är det snyggt och undanplockat i kök och matrum och maken är upplärd numera men det krävs lite påminnelser☺️

10 05 2021
Matts Torebring

Jag går i samma skola. Birgitta är super konstant på att städa, dammsuga och damma. Vi hade gäster hemma en kväll som sa när de kom in. ”Matts vi har hittat ett ogrässtrå i din trädgård”. Då måste vi ut innan ni sätter er, sa jag.
Ha en fantastiskt bra vecka.

12 05 2021
FREEDOMtravel

Riktigt snyggt! Trevligt att äta på en fin servis! 🙂

12 05 2021
Matts Torebring

Jag brukar säga, ”Ögat äter lika mycket som magen”. Denna blev vi mycket nöjda med. Allt gott!

21 07 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: