Borås t. & r. i eftermiddag

24 08 2022

Efter 4 månaders väntan kunde vi idag ställa in bussen på verkstad i Borås, för att laga den efter det olyckliga tillbudet i Gnosjö i april månad i år. Vi har ju kunnat resa med bussen hela sommaren, även om trappan inte varit helt ok. (Arkivbilder)

Vi hade fått fel adress till samlingen i Gnosjö. Efter att vi först parkerat på konferensplatsen, fick vi order om att köra till Hulténs Industrimuseum. Där fanns en ställplats med gräsyta, men jag vågade inte köra in där för risken att fastna. Jag backade tillbaka på en smal bro, det var trafik bakom och jag svängde in för tidigt och kom för nära vägräcket.


Åtgärder

Information

10 responses

24 08 2022
Husisblogg

Vilken tråkig skada men hoppas nu de tar bra hand om HERDEN så han blir lagad och fin igen.
Allt gôtt

25 08 2022
Matts Torebring

Jag tror vi förare är farligast i trafiken, när vi inte hittar rätt väg tillsammans med en massa trafik. Nu får vi slicka såren.
Det bästa

24 08 2022
Rolle o Carina

Lätt hänt Matts när man minst anar det så kan det gå fel!
Men tur det finns duktigt folk som kan fixa till det igen.
Bara lite lång väntan men tur ni kunde använda bussen.

Ha det gott/FinväderKram

25 08 2022
Matts Torebring

Vi är så tacksamma över att vi har kunnat köra obegränsat hela sommaren, bara trappan har varit lite svajig. I annat fall hade det varit tufft att inte få åka på semester.
Sensommarkram

25 08 2022
Solan

Lätt hänt!
Hände oss i veckan. P g a ett otroligt tillkrånglat vägarbete så var infarten till vår bostad alldeles för trång. Pang och nu har vi en skada på överhänget. Går på vagnskadeförsäkringen, får åtgärdas till våren. Tar tid att få hem reservdelar från Isny i södra Tyskland.
Men som vi säger för det mesta…det kunde ha varit värre…😊

25 08 2022
Matts Torebring

Vad tråkigt för er. Trots detta tittar du inte ned, utan höjer blicken och ser framåt. Efter att jag har tappat min MacBook i stengolvet hemma och så detta uppe på allt, har jag blivit så rädd och försiktig i allt jag gör. Är det ett ålderstecken kanske? Som sagt detta vara ju bara repor, på skadeverkstaden stod en frontalkrockad husbil. Hur ska de få ihop allt detta med motor och allt? tänkte jag.
Allt gott!

25 08 2022
bmlarsreseblogg

Så fort olyckan är framme och ingen ångervecka har man. Det har hänt oss vid en liten rackarns mur i Kroatien, så det blev resa hem med silvertape där bak. Ändå bara världsliga ting!

25 08 2022
Matts Torebring

Ja visst är det retligt och nu efteråt är jag överdrivet försiktig. Under 18 somrar ute i Europa repade jag en stötfångare lite lätt av ett järn som var gömt i en häck på Camping Rubicone Italien. Det är allt och så händer detta helt onödigt på hemmaplan.
Som sagt, det är bara att glömma och förlåta sig själv.

25 08 2022
Curth

Materiella skador är inte mycket att gråta över. Visst känns det onödigt för det mesta. Huvudsaken att ingen människa skadas. Både jag, hustrun och barnen har åstadkommit skador på våra bilar. Men jag brukar säga att det hjälper inte att bi arg heller. Inga bugglor blir utslätade för det.

26 08 2022
Matts Torebring

Ja du du vet det Curt, mer än någon annan av oss, det materiella är förgängligt och inte mycket att gråta över. Trots det så känner jag mig så dum när det hände. Men jag var lite uppstressad.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: