Vårstädning hemma

1 04 2017
IMG_1386

Sent ute men idag blev första uteplanteringen klar.

Efter att jag jag jobbat undan revisionen, av Kvalité- & Miljö- Arbetsmiljö lednings systemet, var det jätteskönt att få komma ut i friska vårluften. Jag inhandlade lite vårblommor till våra gravvårdar och till en kruka på trappan hemma. Påsken är sen i år och blommorna håller bättre kvalité än tidigare.

IMG_1382

Städning av trottoaren.

Gatan utanför min granntomt, har sett helt vedervärdig ut ett tag. En ren leråker! När det var som som mest blött och slirigt, fick jag massor av schaktmassor. Trots detta räcker inte Schaktmassorna till ännu, men snart skall jag gräva på företaget och då tar jag hand om mera massor.

Jag lånade hem högtryckstvätten på jobbet, en 3- fas maskin med riktigt klös i. Den piskar av trägrenar om jag så vill. Med 50 meter vattenslang och 50 meter tre fas kabel, blev det snyggt på trottoaren igen. Bra att få det klart, då de börjar sopa gatan nu,

 


Åtgärder

Information

12 responses

1 04 2017
Lennart

Bra med högt tryck!

Kram

1 04 2017
Matts Torebring

Jag högtryck är nästan alltid bättre än lågtryck!
Kram

1 04 2017
Nils-Åke Hansson

MEN Matts varför skickar du ut skiten på gatan! Kunde varit fyllning på tomten.

1 04 2017
Matts Torebring

Bra fråga! Men! Sopmaskinen kommer endera dagen. Jag hade inte blivit av med skiten på tomten.

1 04 2017
Henrik Alm

Oj vad du jobbar,, vi myser i husbilen i Lidköping👌

1 04 2017
Matts Torebring

Ingen fara, jag är grovarbetare. Vi kommer och kör i fatt snart. Jag älskar Lidköping! Ha det gott, det är er väl unnat!

2 04 2017
husisblogg

Ibland behövs helgerna till att göra saker och ting färdigt hemma. Men ägarna har meddelat att de just nu har vårstädat och planterat det som skulle planteras så nästa helg ska jag äntligen få komma ut.

2 04 2017
Matts Torebring

I år har jag ”lite mera” att städa upp. Ganska avstressande att ta en hel dag hemma. Fast denna lördagen blev det bara en halvdag. Det är så skönt att ha ordning även hemma.

2 04 2017
Rolle o Carina

Ja nu börjar vi leva upp igen,både med trädgårdsliv o Bobilsliv! 🙂

Ha det gott o kratta på!

Varm VårKram

2 04 2017
Matts Torebring

Vi har levt gotta hela vintern, men nu saknar vi bobilen!
Kram Björkqvist

27 04 2017
Dammsugarexperten

Flitigt jobbat! Jag är nyfiken på vad det är för kamera du använder idag av.. Väldigt skarpa bilder!

27 04 2017
Matts Torebring

Tack! Det är nog inte bara kameran Canon EOS 70D, utan ett bra objektiv Canon EF 24-105 1/4 samt lite tur också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: