Provkörning Wolf- Garten

6 02 2019

Jag hämtade min nya Wolf-Garten snöslunga i eftermiddag. Jag måste få testa den! Jag hade ingen snö att röja undan från körvägar. Så jag gav mig på den stora plogvallen med kramsnö utmed trottoaren. Vår förra husbil och vår förra snöslunga, hade ett gemensamt, ingen riktig motor värt namnet. Denna har 10 hk. Trots blötsnö, 50 cm hög snövall märktes inte på motorn att den var ansträngd. Det bara tuggade på utan att ens sätta sig i röret.

Trots sina dryga 118 kg var den hur lättmanövrerad som helst. Det var som att ställa in sommarcykeln i garaget. Med styrbroms snurrar den runt på fläcken. Med ett joystick styr jag enkelt hur jag vill kasta snön. Men oj vad långt snön for iväg.

Vad skönt att få bo i villa och ha lite att pyssla med efter jobbet. Jag vill inte sitta still och kanske tyna bort. Vad roligt det var med riktiga grejer. Det blev bara bildkvalitén som blev urusel.


Åtgärder

Information

4 responses

6 02 2019
Nils-Åke Hansson

Ja har ingen snö. Men två långa promenader på dagen i hällande regn. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Men med Fjällräven blir jag inte blöt på kroppen av regn.

7 02 2019
Matts Torebring

Idag rinner vår snö bort. Ps. Jag brukar kalla mig själv, för den ”Gamle Räven”.

7 02 2019
Rolle o Carina

Ska vara riktiga grejer Matts,som med våra Bobilar vettu! 🙂
Nu slungar du lekande lätt så att säga,härligt värre!

Ha det gott/EkvedsKram

7 02 2019
Matts Torebring

Man måste ju i alla fall ha en motor som orkar i båda fallen.
Kram (snö)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: