Ytterligare ett offer

28 03 2022
Vårt spanska stengolv.

Vi riktigt älskar vårt vackra och varma stengolv från Spanien. En ladugårdsvägg från 1958 på insidan, vitkalkade timmer syllar, där färgen börjar flagna och försvinner, fram kommer kvistar i virket precis som i en levande ladugårdsvägg, från mina första år i ladugården. Men golvet har sitt pris …

Min MacBook har kraschat.

Det har blivit några glas under de snart två åren som vi bott här, som gått förgängelsen till mötes, när de har tappats i golvet. Inte nog med detta, en av barnbarnens mobiler och en iPad har gått samma öde till mötes. Igår hade jag missat att dra igen dragkedjan på min dataväska och min MacBook gled ur och ned i golvet. Ja ni ser strecken till höger i bildskärmen samt några i underkanten. I morgon blir den inlagd och det blir spännande att se om det går att reparera den. Jag skriver på den in afton, men i morgon hoppas jag den är i goda händer. Jag även slitit ut flera tangenter …


Åtgärder

Information

4 responses

28 03 2022
Husisblogg

Vad tråkigt att datorn trillar ut på det viset. Hoppas den går att rädda!
Allt gôtt

28 03 2022
Matts Torebring

Ja det hoppas vi på, en ny MacBook kostar …
Det bästa

29 03 2022
Rolle o Carina

Aj inte så bra,våra prylar tål inte hamna där på hårt golv!
Men vi hoppas att den klarat sig någorlunda i fallet.

Blåsig,SnöKram

30 03 2022
Matts Torebring

Jo det gick att reparera men det kostar en peng.
Solkramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: