Ställa av & på bussen

27 03 2022
Herden är hemma igen.

Denna helgen har jag varit trött själv och sovit bort mesta tiden, utom en natt. Så mycket bättre denna helgen, att komma hem med helt ren bil utan att behöva tvätta, det är inte ofta det händer under det mörkare halvåret.

Ibland blir man trött på att saker inte fungerar, som det är tänkt att göra. Transportstyrelsens App har jag använt mig av under många år. Under sista året har det oftast inte gått att ställa av Bussen med den, utan att jag måste göra det på min MacBook. Ställa på bussen har aldrig varit problem. (Enda problemet är att jag glömt att göra det ett par tre gånger.) Jag får sätta upp en varningslapp.


Åtgärder

Information

6 responses

27 03 2022
Husbilen Coralen

Visst är det väl trevligare att åka ut på torra vägar utan snön och
det kladdiga saltet som förstör våra dyra fordon!
Därför brukar vi inte åka under den mörka,tråkiga årstiden.
Vi brukar ju oxå appen för att ställa av och på då vi inte åker och
oftast så funkar den bra så man sparar in lite slantar i dessa
dyra tider med bränsle och skatter som bara höjs!

Ha det gott/Mulen Kram

27 03 2022
Matts Torebring

Trots allt brukar det gärna komma lite vått och smutsen fastnar. Men denna gången var det helt rent och inte ens dammigt. Ställa på funkar alltid med appen, men inte ställa av. Att ställa av är viktigt för att spara några kr.
Solkram

27 03 2022
Husisblogg

Ja visst är det trevligt att komma hem med en ren husbil. Oftast tar nog min manlige ägare fram slangen ändå och bara spolar av mig.
Mina ägare ställde på mig i fredags, då fungerade det bra. Du får annars prova att avinstallera appen och installera den igen, lycka till!
Allt gôtt

27 03 2022
Matts Torebring

Denna gången var det helt rent och inte ens dammigt. Ställa på funkar alltid med appen, men inte ställa av. Att ställa av är viktigt för att spara några kr. Jag har tagit bort appen en gång och laddat ned en ny. Då funkade det den gången.
Det bästa

27 03 2022
Nils-Åke Hansson

Varningslapp är berättigad! Vi blev sopade på bron på väg hem från Köpenhamn, er bil är inte skattad sa polisen kör bort till höger. MEN vi vi kunde bevisa med bank Appen att vi hade betalat. Det var trafikstyrelsen som strulade. Men en komihåg lapp på ratten är bra Ha det bra

27 03 2022
Matts Torebring

Vilken tur ni hade att ni kunde verifiera, själv ska jag ska ta vara på ditt råd.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: