Gratis ställplats lockade

26 03 2022
Öppet vatten på 36 timmar.

När vi kom till Eksjö Campings ställpllats, vid sjön Hunsnäsen i torsdags kväll, var sjön i stort sett täckt av is. Idag 36 timmar senare, var det mest öppet vatten. Det var lite rofyllt att sitta och följa värmens maktövertag på isen.

Ställplasts Vetlanda City.

Det kändes däremot inte rofyllt trots solskenet, att sitta och betala 200 kr per dygn för ställplatsen. Vi äter hellre gott för de pengarna. Sagt och gjort, vi körde till Vetlanda City ställplats, som är helt gratis. Jo jag vet att resan de 5 milen t.o.r. kostar, men det är så befriande att få parkera gratis. Vi älskar att fricampa!

30 meter till allt möjligt gott.

Det är tydligt markerat att parkeringen är gratis och gäller under ett dygn. Så snart vi parkerat på den ganska rymliga platsen, gick jag över gatan in till Lidl. Där inhandlade jag det värsta vrålfika för endast 70 kr. Eller vad sägs om 2 ganska stora baguetter, 2 stora äppelrullar i smördeg, 1 paket salami, ett paket Lyonerkorv med champinjoner samt en chips påse till kvällen. Det känns oLidligt billigt. Strunt samma, finessen är att ha allt det goda på andra sidan gatan.


Åtgärder

Information

4 responses

26 03 2022
Rolle o Carina

Kul med såna ställplatser och nära affären oxå sen,perfekt!
Vi har oxå Lidl här,bra affär och vi brukar oxå uppsöka dom
när vi är ute på tur med Bobilen faktiskt!

Ha det gott/SkogsKram

26 03 2022
Matts Torebring

Tiden som har varit, efter det brutala mordförsöket, på ett antal personer här, har det känns som att vi velat avvakta att åka hit. Det var ju bara en enda person som satte skräck i hela stan och bygden. Nu är det en annan person som ensam sätter skräck i hela Europa. Livet måste gå vidare och vi stortrivs här på andra sidan gatan vid Lidl.
Solkram

26 03 2022
Husisblogg

Sådana platser gillar mina ägare. Om de lyckas hitta en sådan plats så brukar det bli något extra inhandlat i någon affär så kommunen och affärslivet tjänar på dessa platser.
Allt gôtt

27 03 2022
Matts Torebring

Tack Husis, jag kunde inte skrivit det bättre själv, exakt så tänker vi också.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: