Idag var allt vitt ute.

13 10 2021
Minusgrader idag vid kl. 7

Jag vet att jag måste ta det lugnt nu i fortsättningen. Därför kommer jag till kontoret först strax före kl. åtta. Hade jag varit ute lite tidigare hade det varit mera vitt ute.

På eftermiddagen

Inte nog med att jag kommer sent, jag går hem tidigt också. Vilka fantastiska eftermiddagar jag har haft att njuta av, även om jag ligger en stund på sängen när jag kommer hem. Nu är gräset frodigt och grönt efter det att gräsmattan toppades med ny jord och fick gödsel. Jag har låtit Toreman stå still i tre veckor nu, så att de nya gräsfröna har kunnat gro. Fortfarande finns en stor svacka som jag inte accepterar, men det möts vi om i morgon.

Men vad det kliar i fingrarna att få starta motorsågen, trots att det är en Huskvarna och gallra bort de minsta träden framför oss. Än en gång tack till Christer som röjde bort allt sly.


Åtgärder

Information

8 responses

13 10 2021
Husbilen Coralen

Ja här var det oxå frost i morse,och minus 1 grad,usch då! 🙂
I garaget har jag oxå en Husqvarna som vill jobba litegrand
men har inget jobb för den än tyvärr så den får vila 🙂

Ha det gott o vila på/SolKram

13 10 2021
Matts Torebring

Varje dag som denna för oss närmare våren och vintern bli bara kortare.
Höglandskram

13 10 2021
Monica

Så skönt att se det gröna och friska. Lika här med det vi jobbade med, ny jord på toppen och jag var generös med gräsfrön. Gror det så gror det tänkte jag och det har blivit så fint och snyggt längs hela häcken. Tror det varit perfekt väder, ganska milt och ofta regnskurar. Och nu tål det lite kyla och allt är fint till våren sen. Så bra att inte vänta.
Kanske en klippning till behövs, vi får se. Och njut av allt det vackra och ta det lugnt som du gör nu. Det är så sunt. Ha det fortsatt fint. Tror det blir lite kyla en dag till och så lite mer plus igen.

13 10 2021
Matts Torebring

Det har ju varit rena växthuset i höst, sol och regn i lagom portionerade mängder. Vi skulle haft det supergrönt över allt nu om inte entreprenören haft för bråttom. Hoppas de tar sitt ansvar i morgon. Brukar vi ha så här fina höstdagar? Blir man glömsk med åren kanske? Jag kommer ihåg ett år när vi var yngre, då började det regna på Birgitta födelsedag sista september och sedan regnade det varje dag i sex hela veckor. Sådant glömmer man inte.
Det bästa till er.

13 10 2021
JoY

Ja vintern närmar sig och vi känner som vi har snön i bakhasorna på våran Norrlandsresa.

14 10 2021
Matts Torebring

Vid sjön hade ni ju det bästa solskensväder. Denna tiden på året har jag varit med om snö i Småland. Ha en trevlig resa.

13 10 2021
Husisblogg

Ja inatt var det kallt om backspeglarna. Som tur är så har jag fått invändig värme av ägarna, allt så mina vatten kranar inte ska frysa sönder.
Jag och mina ägare hade hoppats på att slippa det kalla ett par veckor till, hur fint det än är på en grön gräsmatta.
Allt gôtt

14 10 2021
Matts Torebring

Ja stackars krakar, du fryser om speglarna och din ägare får frysa om öronen. Herden hälsar att han har +14 grader i sitt vardagsrum.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: