Metspö, solstolar och Biltema

25 07 2021

Vi har inte varit i Biltemas nybyggda lokaler i Nässjö tidigare. Idag åkte vi dit på morgonen. Jag skulle köpa ett metspö! Men jag skall inte meta med det det, jag har en annan uppfinning på gång. I nästa andetag ville vi ha ett par solstolar, trots att varken Birgitta eller jag vill sitta i solen, vi letar efter skugga hela tiden. Birgitta tål inte solen och jag blir tung i huvudet av värmen.

Vi har för flyttat oss runt huset allteftersom solen skiner. Varför vi inte tänkt på det tidigare, det vet jag inte, men vi har ett fantastisk torg att sitta på utanför entrén, där har vi en underbar skugga på förmiddagen.

Jag är ingen storkund på Biltema, men en del riktigt bra saker hittar jag där mellan varven. Jag inbillade mig att de flesta varuhusen ser ganska lika ut. Men så fel jag hade”! Biltema i Nässjö som är ganska nybyggt, upplevde jag som mega stort och annorlunda. Vilken Cafetéria så stor och trevlig. Biltema har haft en stående fråga i sin reklam i flera år: ”Varför betala mera”? Mitt svar: Jag vill inte att det står Biltema på alla mina prylar!

Här har jag mitt metspö. Det bär upp solseglet som vi satte upp för några dagar sedan. Vi valde ett fem meters teleskop som är lite kraftigare och det passade perfekt. Bara att dra ut lagom längd. Jag funderade på en trälist eller ett kopparrör, men detta var enkelt och kanonbra.


Åtgärder

Information

6 responses

25 07 2021
Nils-Åke Hansson

Kanon ide! Har en bekant som säjer Biltema bästa returtangent ja billiga och goda räksmörgåsar

25 07 2021
Matts Torebring

Ja det blev jättebra. Men vilken stor Cafeteria de hade nu, otroligt stor.

25 07 2021
Husisblogg

Allt som det står Biltema eller annan reklam på till t ex mig väljer ägarna bort.
Men vad smart att använda metspöt på detta vis.
Allt gôtt

26 07 2021
Matts Torebring

Jag skulle köpa digitala termometrar till kontoret vid ett tillfälle. På Biltemas termometrar stod det Biltema på alla. Jag hittade båttre och till och med billigare på City Gross utan reklam.
Allt gott

27 07 2021
Rolle o Carina

Biltemas har mycket bra grejer oxå,fin o bra färg vi målat med!
Och sen goda korvar med bröd oxå i cafeterian 😀👍

Ha det gott/SommarKram från 🚍👍

27 07 2021
Matts Torebring

Många gick ut med famnen full av korvar, så mycket de kunde bära. Jag har nog aldrig köpt något på Biltema utan att vara nöjd. Vår färg har Samhällsbyggnadsnämnden bestämt färgens matthet, liknande Falu Rödfärg. Jag har sagt att det skall se ut som en röd lada på landet.
Sommarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: