Återbesök: Inga mätbara spår av cancer

23 03 2021
Här vaknade jag upp för nio veckor sedan efter min operation
Återbesök idag
Matts för nio veckor sedan

Efter operation 22 januari 21: ”Så här glad blir man om man heter Matts Torebring, som fått byta om till civila kläder, redan efter drygt ett dygn och prostataoperation”. Idag är jag ännu gladare efter mitt återbesök.

Nu har det redan gått nio och en halv vecka sedan jag opererades. Allt är nästan för bra för att vara sant. Jag fick rådet att ta två stycken Alvedon fyra gånger om dagen. Jag tog bara två styck tabletter första kvällen hemma, jag hade inte det minsta ont, varför skulle jag äta Alvedon. Jag fick 250 st inkontinensskydd, jag har bara använt ett enda. Inte en enda droppe i byxorna eller sängen. Min problem mage har fungerat bra. Konstigt nog har min allergihosta varit nästan helt borta. Jag har sovit bra och ingen värk alls. Visst är det fantastiskt!

Det blev en lång resa för mig. För höga PSA värde redan 2016. Juli 2020 satte jag ned foten, jag vill har svar. Det blev magnetröntgen i Värnamo. Vävnadsprov i Eksjö. Sepsis (Blodförgiftning) strax efter detta. Jag var inte kontaktbar på en och en halv timma. Ambulanspersonal. Akutmottagningen Eksjö. Urologmottagningen i Eksjö tog mig tillbaka till livet. Två dagar före cancer operationen fick jag urinvägsinfektion och 40.6 i feber. Operation framflyttad en månad. Nu drygt nio veckor senare säger min läkare. ”Vi har botat dig, du är frisk nu Matts, det finns inga mätbara värden av cancer. Den cancer som du hade var invävd och kunde inte sprida sig”.

Tack Gode Gud för att allt har gått så här bra!


Åtgärder

Information

12 responses

23 03 2021
Rolle o Carina

Grattis Matts,att det onda är borta och du har bra värden igen!
Härligt för er hela familj så klart,nu kan ni sova lugnt.

Ha det gott o njut/VårKram

23 03 2021
Matts Torebring

Tack vänner, detta var ett fantastiskt positivt svar att få.
Framtidskram

23 03 2021
Monica

Fantastiskt är det och säger grattis och tack gode Gud🙏

23 03 2021
Matts Torebring

Ja visst är det fantastiskt och min Tacksamhet har inga gränser. Jag visste att allt skulle gå bra, men detta var bättre än så. Jag vill tacka livet…
Det bästa till er.

23 03 2021
Husisblogg

Grattis Matts och alla anhöriga till dig.
Verkligen trevlig läsning på din blogg ikväll!
Allt gôtt

24 03 2021
Matts Torebring

Tack Husis, minst lika roligt att få berätta det.
Det bästa.

23 03 2021
Vår husbilsblogg

Hoppas att det håller i sig och att ditt psa-värde är omätbart även vid nästa kontroll om sex månader. Jag fick i förra veckan besked av min kontaksjuksköterska att mitt psa-värde fortfarande är omätbart. Det är jag också mycket glad för. Tyvärr finns det tecken på att jag kan ha drabbats av en strålskada. Detta vill dom undersöka och åtgärda så snart som möjligt. Ibland får man bara vara glad en kort stund.

24 03 2021
Matts Torebring

Tack Lars, det var just strålskadorna jag var rädd för och valde därför operation

24 03 2021
Kors och Tvärs

Men så härligt! Fantastiskt skönt att allt är borta! Nu har ni en härlig vår och sommar framför er!
Allt gott!

24 03 2021
Matts Torebring

För mig är det en omstart i livet och så skönt att det är över efter denna långa ovisshet. Nu väntar vi bara på vaccinet också. Ha det gott och njut!

24 03 2021
JoY

Toppen att allt är under kontroll och du kan njuta av Våren.

24 03 2021
Matts Torebring

Ja det är så skönt, min tacksamhet har inga gränser just nu,
Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: