Invigningsfesten 31 mars 1988

22 03 2021
Invigning av våra nya lokaler Skärtorsdag 1988.

När jag får lite småstunder på jobbet (jag är ju pensionär sedan 9 år) sitter jag och gräver i det förgångna. Nu har jag nyss fyllt 40 år och har kommit till sidan 120 i mitt livs resa. Jag har svårt att se tillbaka, jag vill bara gå framåt, men denna gången gör jag ett undantag.

Vi skulle inviga våra nybyggda lokaler i korsningen Bilvägen – Järnvägsgatan i Aneby. När då? Jo natten till Skärtorsdag 1988. Har någon annan gjort något liknande? jag bara funderar. Se programmet nedan…

Program från kl 0.00 till 12.00

Vårt kommunalråd invigningstalar vid 12 slaget på natten. En kvart senare hade vi stort fyrverkeri. Min pappa som då bodde två km bort, i norra delen av samhället, for upp ur sängen och sprang ut i pyjamasen mitt i natten. Han trodde det var krig.

Vi hade program hela natten och bjöd på mat. Än i dag kan jag möta kunder som kom och var med. ”Detta var så roligt, att vi glömde bort hunden i bilen, så bilen var plåtren inuti när vi kom ut, men det gjorde inget, för vi hade så roligt” berättade en kund från Bodafors.

Ni kommer att få läsa mer i min bok…


Åtgärder

Information

8 responses

22 03 2021
Rolle o Carina

Oj oj,fest hela natten,det var inte dåligt hur ni orka festa så! 🙂
Men då var ni ju mycket yngre och allt gick lättare!
Ja 40 var ju en fin ålder om man tänker tillbaks på allt kul 🙂

Ha det gott/VårKram

23 03 2021
Matts Torebring

Just vid 40 års ålder var nog våra bästa år, obegränsat med krafter och och nya idéer. De var en den roligaste tiden när jag var yngre.
Framtidskram

22 03 2021
Husisblogg

Det var ingen dålig invigningsfest, men lite ovanlig. Har aldrig hört talas att börja vid midnatt. Men det lät som ett trevligt initiativ.
Det har verkligen gått undan till du blev 40 och 120 sidor senare. Hinner du träffa och prata med din kära hustru..😉?
Allt gôtt

23 03 2021
Matts Torebring

En fest jag aldrig glömmer och var fick man alla tokiga idéer från? Jag skriver mest småstunder på jobbet och visar Birgitta all hänsyn jag kan.
Det bästa

23 03 2021
Solan

Vilken lysande idé att börja fira vid tolvslaget. Så klart att många minns den invigningen. 🥳 🥳 🥳
Och företaget firar framgångar fortfarande….bara att gratulera!

23 03 2021
Matts Torebring

Hej Solan & Tack & Kul att höra från dig. Det talades säkert vitt och brett om den tokige Matts. Kunderna hade roligt och vi också.

23 03 2021
Monica

Vilka roliga idéer och så kreativa och påhittiga ni både var och är! Jättekul och mer sånt men tror att allt är så mycket svårare idag, så mycket att tänka på i detta tuffa nu som är. Men så roligt att läsa, ha det fortsatt fint, nu är det vårvärme här, härligt. Och hoppas det är så överallt.

23 03 2021
Matts Torebring

Jag undrar själv i efterhand, vart kom/kommer alla idéer från? Du med dina idéer, säger vd, det tar en minut för dig att ta fram och tre veckor för mig att sätta dem i verklighet. I dag hade det säkert inte gått att genomföra med alla bestämmelser som finns nu.
En vårkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: