Tolv år senare

24 03 2021
Mina tre lastbilar i slutet på 80- talet
Simca 1508 Combi.

Det känns helt fascinerande att sitta och gräva i det förgångna. Bilden på lastbilarna dök upp idag. Det är 12- 13 år mellan bilderna. Jag började med att lasta bagaget fullt i min Simca och fara ut och sälja. Tolv år senare hade jag stort lager, en massa personal och tre distributionsbilar. Jag tror att det kommer att bli en spännande bok av det så småningom. Som en av mina vänner brukar säga, ”Du måste vara hemskt gammal, så mycket som du har varit med om.”


Åtgärder

Information

4 responses

24 03 2021
Husisblogg

Redan på den tiden hade du riktiga garage till fordonen.
Allt gôtt

24 03 2021
Matts Torebring

Helt rätt Husis, man ska vara rädd om sina prylar.
Det bästa

25 03 2021
Rolle o Carina

Tänk att ni inte hade nån Scania i garaget där ni huserade!
Jag har mest kört Scania,men även Volvo på jobbet 🙂

VårKram

25 03 2021
Matts Torebring

Scania kostade för mycket för min kassa!
Åkarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: