0 men känns som -8

11 03 2021

Jag kollar alltid flaggorna på jobbet när det blåser ute. Sedan väljer jag den väg som är minst blåsig, idag gick jag delvis i skogen. Denna veckan har det minsann inte varit ett trevligt promenadväder på mornarna. Jag har helt enkelt fuskat och åkt med Birgitta till jobbet. Idag stod det i SMHI Appen +- 0 men känns som minus 8. Det har blåst kraftigt och vi förväntade oss ganska mycket snö, men den uteblev som väl var. Jag får inte skotta snö än, på fem veckor efter min operation.

För ett par veckor sedan beställde jag min Friggebod, bokade möte med markentreprenören om gjutning av bottenplatta samt lite markjusteringar. Vi satt ute i greenroom och fikade. Idag minusgrader även där ute. Nu vill Matts och de flesta av er andra troligtvis ha vår.

På bordet står det sista minnet av, när jag höll på och pysslade hemma i garaget, med svarv och bandsåg i början av 70-talet. Jag bygger alltid kraftigt och robust, därför har jag sparat denna.


Åtgärder

Information

4 responses

11 03 2021
Husisblogg

En tydlig figur av dig Matts (utan att känna dig alltför väl utanför bloggen). En kraftig och robust svarvad bit, den går inte sönder. På toppen är det rött och det kännetecknar kanske också dig då röda personligheter har personlighet såsom t ex drivande, ambitiös, målmedveten mm.
Allt gott

11 03 2021
Matts Torebring

Det var en kul och oväntad kommentar av dig Husis, men det stämmer nog i grova dag, fast klumpen skulle nog ha varit helröd i så fall.
Det Bästa

11 03 2021
Rolle o Carina

Usch ja va det blåst och snöat här uppe i norr idag hela dan!
Inte kommit mer än ca 5-6 cm dock,men det räcker väl 🙂
Idag blev det vilodag i stugan,inget lust att blåsa ikull!
Ja tänk att du svarvat i trä oxå,vad annars av en skogskarl 🙂

Varm mysig BrasKram

12 03 2021
Matts Torebring

Ja inte har vi vårväder, men så skönt att bussen ändå stått resklar 10 meter bort hela vintern och det gör den fortfarande. Ja det blev lite vresiga bitar jag svarvat i.
Framtidskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: