Alla verkar ha den utom jag?

15 12 2020
Stegräknare i mobilen

Jag hör att alla talar om sin stegräknare och hur mycket steg de går. Jag kan ju inte vara sämre, tänkte jag, och laddade ned appen, Stegräknare. Denna vecka har jag bestämt mig för att bara jobba drygt halvtid och gick hem redan vid halv fyra tiden. Hade jag jobbat full dag, hade jag nått mitt mål 10 000 steg om dagen. Bara kul att tävla lite mot sig själv.

Om ett par dagar till, så är julruschen över för oss säljare. Nu handlar det mest om, när kommer leveransen? Jag svarar oftast, att det är en tio miljonersfråga. Bara igår lämnade 814 fraktsedlar oss. En del order är jättestora och fyller en hel bil, andra är ett paket, med ett halvt dussin tallrikar. Alla 814 orderna skall packas väl och adresseras. Vilket jobb de gör på lagret och julpacken, nästan helt otroligt.

Idag kunde vi följa en av Bring Frigo distributionsbilar, på en karta över Stockholm, på dataskärmen. När ingen var hemma, tog chauffören ett kort på försändelsen, som han ställde utanför dörren, som mottagaren sedan får på ett sms med kortet på. Vilken Utveckling det är idag!


Åtgärder

Information

10 responses

15 12 2020
Nils-Åke Hansson

Nej jaghar ingen sådan. Ute och går vardag är nog mera intresserad av hur långt jag går. Motion är nog det bästa för oss.

15 12 2020
Matts Torebring

Den kostar bara 36 kr och du ser hur långt du går om inte annat.

15 12 2020
Husisblogg

Vad det finns appar för olika ändamål.
Självklart har bägge mina ägare en massa olika träningsappar som de nu använder då de tränar.

15 12 2020
Matts Torebring

När jag växte upp talade man om mappar, nu är det bara appar till allting. Allt gott

15 12 2020
Rolle o Carina

Jag kör med Endomondo som jag laddat ner gratis i IPhone!
Har haft den i flera år nu och den är toppen att ha.
Ser var dag hur långt man går,tid,kaloriförbrukning m.m.

Ha det gott och knalla på/Kram

15 12 2020
Matts Torebring

Redskapen är inte det viktigaste, men de sporrar nog till aktiviteter. Det viktigaste är att vi rör på oss. Decemberkram

15 12 2020
FREEDOMtravel

Bra jobbat! Vi använder appen ”Hälsa” som finns i iPhone från start. De dagar vi inte joggar försöker vi gå en långpromenad och komma upp i minst 10 000 steg. I övrigt sitter vi ju hemma och jobbar …

15 12 2020
Matts Torebring

Första morgonen som jag gick till jobbet, var närstan en aha upplevelse. Vad skönt att kunna få gå, i stället för att skrapa is, på en igenfrusen kall bil.

17 12 2020
Vår husbilsblogg

Jag använder mig av min telefon där jag på kvällen kan se hur långt jag har gått under dagen. Mitt snitt ligger på 6 km/dag, det blir över 4 mil i veckan. Jag kan även se hur många steg som jag har tagit. Idag blev det bara 5,5 km och 6548 steg. Nellie är min pådrivare.

17 12 2020
Matts Torebring

Jag vet ju din situation och då är det beundransvärd prestation, av dig och Nellie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: