Som i riksdagen, motionera mera!

16 11 2020
På väg hem från kontoret vid halv fem tiden.

Nu är det riktigt tuffa dagar på jobbet, order, telefonsamtalen och mejlen strömmar in. Vi har tagit in tio personer extra nu fram till jul. Många restauranger ställer in sina julbord och företagen skickar i stället juImat hem till de anställda. I år är våra Tomtelådor & Tomtesäckar mer populära än någonsin. http://www.torebrings.se/jul

Min promenadväg när det mörknat.

Inför min operation har jag fått rådet, att motionera mera och att ha kroppen i god kondition. Gissa mera… ”Gå ned i vikt”! I morgon kommer jag att gå både bort och hem från jobbet, det blir bara knappt en halvmil om dagen. Jag ser verkligen fram emot det.


Åtgärder

Information

8 responses

16 11 2020
Husbilen Coralen

Härligt,vi gnissar på i skogen och håller våra kroppar i trim 🙂
Inför din operation är det ju bättre att gå ner i vikt och även
öka på konditionen så klarar du av den bättre med!

Ha det gott/KvällsKram

16 11 2020
Matts Torebring

Kommer jag halvvägs till er klass är jag nöjd. Nu har jag en motivation i alla fall och då är det en drivkraft. 🌲☀️ Kram

16 11 2020
Nils-Åke Hansson

Konditionen är bra att underhålla, Tycker själv att jag har varit duktig men så svårt att tappa kilo. Matts häng i så du blir fri från dina besvär.
Måste säja vad mycket gott du har att erbjuda i dina Julsäckar!

16 11 2020
Matts Torebring

De första 2 kilona försvinner ganska fort, om man går förbi godisskålarna på jobbet. Men sedan tar det stopp. Nu försöker jag äta mindre, men alla ostar i Tomtelådorna frestar.😋

16 11 2020
Husisblogg

Motion mår nog alla ni människor bra av. Härligt med sådan vardagsmotion som du får nu, särskilt inför ingreppet framöver.
Allt gott

16 11 2020
Matts Torebring

För några år sedan körde jag ”Blå Femman” en gång i veckan och kom hem som en kokt krabba. Det sägs att ingen eller ytterst få, orkat springa hela den sträckan, på grund av alla branta backar. Det är fel motion, sa en läkare till mig. En halv timma om dagen är det bästa. Nu får jag två halvtimmar om dagen. 😋☀️🌲 Det bästa!

16 11 2020
Monica

Heja på Matts och att du är en kämpe det har jag förstått. Och även om vikten inte minskar så mycket blir kroppen stärkt och i bra kondition. Och vilken fart på företaget, är ju ett lyckokast just det och vem kunde ana detta förra julen, men roligt det går så bra men glöm inte att gå hem tidigt för du har ju träningen 🙂 och glöm inte att vila också.

17 11 2020
Matts Torebring

Ja nog har jag kämpat och tävlat i allt, som är mina meriter. Som en god vän sa en gång, ”Det är konstigt med dig Matts, du skall alltid vara värst”. Idag gick jag till jobbet för första gången från Framtidsvägen. ”Vilken Kick” det blev i hjärnan. Nu blir det ett nöje att ladda vidare för varje ny dag.
☀️😋 Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: