Så här har jag det go´ vänner

21 07 2020
Här sitter jag och skriver på min blogg.

Jag tror att jag är nästan den ende av er, som sitter och skriver på min blogg i realtid, om vad som hänt under dagen. (Just nu händer ingenting) Jag ser ju att alla ni andra, med bara något undantag, börjar blogga vid klockan sex och framåt på morgonen. Klockan sex står jag i duschen och tittar ut på kossorna på andra sidan vägen. (Datorn ändrade kossorna till sossarna, inte alls lika trevligt). En timma senare är jag på jobbet.

Det är precis som på ställplatserna, ni som är daglediga kommer mitt i veckan och när vi som jobbar kommer på fredagskvällen, finns det ingen plats kvar under sommartiden, till oss som jobbar. Det är absolut ingen klagan från min sida, det är bara ett konstaterande och jag rättar mig efter det. Jag parkerar hellre ensam vid en sjö om jag hittar någon.

Kanske är jag också en av de få av er som just nu har + 12 grader ute, men kan ändå sitta ute i greenroom och skriva och läsa dagens nyheter. Fantastiskt vad skönt och uppvärmt det blir under dagen. Någon skrev och tyckte att det var hemska möbler vi har både utanför och inne i greenroom. (Osunda inlägg tar jag bort) Detta är vår förra matgrupp sedan 1989 med grönt tyg på stolarna. Vi sliter ut det innan vi köper nytt och det beslutar vi själva om.


Åtgärder

Information

4 responses

21 07 2020
Rolle o Carina

Ser skönt ut att sitta där och blogga med mera Matts!
Själva så sitter vi ofta i vår inglasade altan o njuter!

Ha det gott/BobilsKram

22 07 2020
Matts Torebring

Du har inte glas i taket som jag har, men du har säkert värme, det har inte jag (än) Visst är det gott att få vara ute.
Sommarkram

21 07 2020
Vår husbilsblogg

Jag hoppas att ni får ha det så där bra som du själv beskriver det i många år framöver. Och att ni verkligen tillsammans får njuta i er nya boning.

22 07 2020
Matts Torebring

Ja Tack, det önskar vi också. Detta nya boende, borde rent mänskligt sett, kommit tidigare i livet. Nu får vi njuta av varje dag som vi får tillsammans.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: