Vad är det för väder vi fått…

22 07 2020
Tur med vädret hem i afton trots allt.

Vad är det för väder vi fått, det är bara regn, kallt och grått…. Hur många minns inte Anna- Lena Lövgren med sin hit? Det måste har varit dåligt väder på 60- talet också. Idag på morgon var det + 8 men det har varit nere på + 4.

Att cykla med poncho på, är alldeles förträffligt, man behöver bara bra skor, sedan klarar man de värsta oväder. Däremot tog jag den på mig, när jag skulle plantera på våra gravvårdar vid ett tillfälle. Det blåste som alltid och vinden tog tag i min poncho och vek den över mig och där satt jag som inne i en bikupa, utan att se någonting.

Mörka moln men jag hann hem.

Visst funderade jag, kommer jag att hinna hem, det gjorde jag, men nu smattrar det rejält mot glastaget i greenroom. Under eftermiddagen var himlens alla dammförråd öppna, då var det bara ett stort dån ute. Sedan vi började jobba i början av juli, har det kommit drygt 70 mm regn.

Apropå poncho och urusla webbshopar… Jag skulle köpa en poncho till Birgitta och satt hemma en kväll och försökte 10- 20 gånger att beställa. Jag startade om datorn inget hjälpte. Jag skulle beställa en modell röd storlek large. Webbshopen ändrade till medium hela tiden.

Nästa dag ringde jag upp och frågade hur det stod till egentligen. Jo, svarade fröken, ”Finns inte den storleken i lager, ändrar datorn till en annan modell”! Vad har man för glädje av en medium, när det krävs en large? Det är inte datorn det är fel på, det är människan som gör programmet.


Åtgärder

Information

2 responses

22 07 2020
Rolle o Carina

Ja inte har Juli vart nån hit hittills heller,regn och kyligt värre!
Men tur vi har Alde vattenburet i Bobilen dock 🙂

Ha det gott/BobilsKram men hemma igen

22 07 2020
Husisblogg

Haha, ja de kanske hoppas att man inte är uppmärksam vid beställningen.
När min manlige ägare också cyklar i regn så kan han uppleva en viss förbittring över att han har glasögon som bli regniga och immar igen.
Allt gott och njut även av regnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: