Innerväggarna snart på plats

24 02 2020
Vårt sovrum med egen dusch & toalett

Här får vi ett stort härligt sovrum, med egen stor dusch och toalett. Vi har en fönsterdörr till vänster och utanför en mindre altan, med plats för två stolar, ett litet bord och två espresso. Jag kommer att vakna av morgonsolen, när den stiger upp över Aneby Gårds gärden och kittlar mig i ögonen.

Mindre gästrum & kontor

Detta blir vårt kontor, samt en bäddsoffa för barnbarnen eller andra gäster.

En bred gång utanför rummen för att umgås, eller sitta uppe stund på natten

Rummet bredvid blir ett större gästrum för våra gäster. Även där en fönsterdörr, för gästerna att dricka sin morgon espresso på altan. Sedan kommer ytterligare en dusch och gästtoalett. På andra sidan toa får vi tvättstuga, i direkt anslutning till köket. Efter det är vi ute i kök & vardagsrum där allt är öppet.

Utefter väggen till höger hade vi först planerat förvaring, men det tog vi bort. Vi ville inte ha en korridor i huset, utan att kunna umgås överallt. Här ska vi istället ha två sköna vilstolar. Kanske gå upp och sitta en stund på natten, eller att sitta och ljuga lite med gäster.

Jag är för det enkla och funktionella, därför bygger vi också ett väldigt enkelt hus. Däremot har vi valt bra inredning, som vi kommer att vara glada över och trivas med.


Åtgärder

Information

4 responses

25 02 2020
Monica

Mycket jobb på en insida men så härligt för er när allt är klart och nl kan flytta in i vårljuset. Här snöade det nyss i fem minuter ungefär, ja passar bra, kanske är ju sportlov 🙂 önskar er en fortsatt fin vecka.

25 02 2020
Matts Torebring

Resa upp huset, med takstolar och väggar gick blixtsnabbt. Nästan hela fasaden är klar på garage & lada. Bara lite småjobb på två gavlar kvar. Insidan är det många små moment som tar tid. Visst längtar vi till inflyttningen. Vi önskar en skön fortsättning på veckan till dig också.

25 02 2020
Husbilen Coralen

Bygger fortskrider och va kul o börja inne!
Kommer bli kul att besikta i sommar🤪🤘

Ha det gott/SolKramar

25 02 2020
Matts Torebring

Det är inga stora ytor så det känns som att det går fort.😁👍
Snökramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: